Przedziwne powiedzonka nauczycieli i wykładowców
- Na szóstkę umie pan Bóg, na piątkę ja, wybitni dostaną czwórkę, a reszta niech marzy o trójce - tak...
Znaleziono 13 artykułów
- Na szóstkę umie pan Bóg, na piątkę ja, wybitni dostaną czwórkę, a reszta niech marzy o trójce - tak...
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej, posiadająca wydział w Sopocie, od czerwca będzie uniwersytetem. Jak...
Stał na poboczu i łapał "stopa". Zatrzymałem się, żeby go podwieźć. Okazało się, że Daniel Stasik podróżuje...
Rekrutacje na trójmiejskich uczelniach ruszyły już pełną parą. Poza wieloma nowymi kierunkami i...
Sobotni koncert finałowy Neptunaliów zakończył trzytygodniowy, imprezowy maraton studentów. UG jak co roku...
Uniwersytet Gdański obchodzi swoje 43 urodziny. Z tej okazji, 20 marca, wręczone zostaną odznaczenia...
Uniwersytet Gdański zakończył rozbudowę budynku Wydziału Zarządzania w Sopocie, dzięki czemu między gmachem...
Kamień węgielny wmurowano w poniedziałek, studenci i wykładowcy wprowadzą się do nowej siedziby wydziału za...
Przedszkola dla dzieci pracowników to nic niezwykłego na Zachodzie. W Polsce nawet dla dużych firm to...
"Czterogwiazdkowe" akademiki, nowe gmachy, nowe specjalności, a już w niedalekiej przyszłości przedszkole...
Kampus Uniwersytetu Gdańskiego w Gdańsku Oliwie wzbogaci się o kolejny nowoczesny budynek. Do końca 2011...
W piłce ręcznej mężczyzn niepodzielnie panują żacy z gdańskiej Akademii Wychownia Fizycznego i Sportu. W...
Ciągle nieznane są motywy, jakimi kierował się Kamil P., 23-letni student Politechniki Gdańskiej, który w...