Tylko Lechia Gdańsk lepsza od Oldbojów Lechii. Patryk...
W noworocznym meczu Oldbojów Lechii z Tylko Lechia Gdańsk zwyciężyli A-klasowcy 6:5 (4:1). Strzelcem...
Znaleziono 280 artykułów
W noworocznym meczu Oldbojów Lechii z Tylko Lechia Gdańsk zwyciężyli A-klasowcy 6:5 (4:1). Strzelcem...
Lechia Gdańsk szuka trenera za granicą, a przygotowania do meczu z GKS Katowice drużyna rozpoczęła we...
Gęsta mgła spowijająca plażę i brzeg Morza Bałtyckiego to zjawisko, które na dużą skalę w ciągu dnia...
Unihokejowy klub Olimpia Osowa odnosi koleje sukcesy. Młodziczki gdańskiego zespołu wywalczyły...
David Badia został nowym trenerem Lechii Gdańsk. Zastąpił Marcina Kaczmarka, który pracował od 19 września...
Lechia Gdańsk znów zwolniła trenera. Marcin Kaczmarek stracił pracę po 16 meczach ligowych. Gdy zaczynał we...
Lechia Gdańsk miała otrzymać ofertę od 60-krotnego reprezentanta Francji, mistrza Europy z 1984 roku, a...
Marcin Kaczmarek nie zajmuje się spekulacjami, że miałby zostać zastąpiony przez Łukasza Smolarowa, od tego...
Marcin Kaczmarek został nowym trenerem Lechii Gdańsk. Dla 48-latka jest to powrót do klubu po 16 latach...
- Kompletnie nie mam pojęcia. Nie myślę o tym. Czekam na decyzję władz klubu, czy będę pierwszym trenerem,...
Już po raz jedenasty Lechia Gdańsk w obecnym układzie właścicielskim, czyli od 2014 roku, szuka nowego...
Lechia Gdańsk zwolniła w nocy trenera, dokładnie po roku jego pracy. Tomasz Kaczmarek musi odejść po...
Nieco ponad 10 lat od przegranej z Limanovią Lechia Gdańsk znów odpadła w Pucharze Polski po porażce z...
Tomasz Kaczmarek pracę w Lechii Gdańsk rozpoczyna od wyjazdowego meczu z Wisłą Kraków w ramach 7. kolejki...
Trenerzy Lechii Gdańsk od czasu awansu klubu do ekstraklasy w 2009 roku zanotowali w swoich debiutach 5...
Lechia Gdańsk rozstając się z Piotrem Stokowcem, pożegnała trenera z prawie 3,5-letnią, najdłuższą kadencją...
W V lidze do sezonu 2021/22 przystąpiło pięć zespołów z Trójmiasta. Dwa z nich mają nowych trenerów, którzy...
Około 400 kibiców oglądało Lechia Gdańsk Oldboys - Jaguar Gdańsk, GKS Kowale i przyjaciele na stadionie...
- Nie ma takich słów, które mogłyby w jakikolwiek sposób nas usprawiedliwić. Mogę tylko przeprosić kibiców....
Towarzyski mecz z okazji benefisu Tomasza Wałdocha obserwowało z trybun stadionu przy Traugutta kilkuset...