Kontrowersje sędziowskie meczu Arka Gdynia - Wisła...
- Myślę, że sędziowanie było na dobrym poziomie. Na pewno nie szukałbym tego, że mecz zakończył się...
Znaleziono 164 artykuły
- Myślę, że sędziowanie było na dobrym poziomie. Na pewno nie szukałbym tego, że mecz zakończył się...
Arka Gdynia pokonała Wartę Poznań 1:0 (0:0) na zakończenie zgrupowania w Cetniewie. Zwycięskiego gola w 85....
W piątek, 3 stycznia odbył się pierwszy trening Arki Gdynia po przerwie zimowej oraz pierwszy, który...
Lechia Gdańsk w maju wygrała rozgrywki I-ligowe z 6-punktową przewagą nad GKS Katowice i aż 12-punktową nad...
W dzisiejszych czasach wiele spraw można załatwić przez internet. W przestrzeni wirtualnej dostępne są...
Choć dla wielu pacjentów Szpitalny Oddział Ratunkowy pozostaje tajemniczym, często bardzo stresującym...
Trzy mecze rozgrywane w ciągu sześciu dni, które przyniosły tylko 2 punkty, położyły kres pracy w Arce...
Wakacje, a zwłaszcza czas festiwali, to okres wzmożonej liczby przyjęć osób pod wpływem alkoholu i...
Czy nowotwór jest przeciwwskazaniem do masażu? Kiedy nie wolno wykonywać masażu? Jakie są przeciwwskazania?...
Masaż leczniczy to nie tylko sposób na pozbycie się bólu, ale także na poprawę samopoczucia i ogólnego...
Arka Gdynia po raz trzeci pogrzebała szanse na awans do ekstraklasy w barażach. Jednak Marcin Gruchała nie...
- Myślałem, że w kolejnych sezonach będziemy mogli powalczyć o coś więcej, może o medale, mistrza lub w...
Lechia Gdańsk na taki występ napastnika czekała od początku sezonu. Tomas Bobcek miał udział przy...
To już końcowy etap przygotowań do powrotu na III- i IV-ligowe boiska w pierwszym weekendzie marca. Formą...
Szpital Miejski w Gdyni boryka się z problemem braku radiologów, w efekcie czego niektóre dyżury pozostają...
Nowy rok zawsze niesie ze sobą nowe nadzieje, oczekiwania i tajemnicę przyszłości. Od wieków ludzie...
Czy pracownicy szpitali niepsychiatrycznych mają prawo stosować przymus bezpośredni, który jest stosowany...
Pełnią kluczową rolę w codziennym życiu, ich niezwykła precyzja i wszechstronność sprawiają, że są nie...
- Najczęstsze urazy, jakie obserwujemy, to złamania i skręcenia zwłaszcza w obszarze stawu skokowego i...
Praca na budowie w Gdańsku to duża różnorodność. Wśród ofert dostępne są stanowiska zarówno dla osób bez...