W 2025 r. będzie więcej niedziel handlowych
W tym roku będzie dodatkowa niedziela handlowa z powodu ustanowienia Wigilii dniem wolnym od pracy. W sumie...
Znaleziono 80 artykułów
W tym roku będzie dodatkowa niedziela handlowa z powodu ustanowienia Wigilii dniem wolnym od pracy. W sumie...
Arka Gdynia negocjuje z Tomaszem Grzegorczykiem warunki rozwiązania kontraktu za porozumieniem stron. To...
Historia jego zawodowego życia to także historia jednych z największych niegdyś zakładów pracy na Wybrzeżu....
Apartamentów do wynajęcia są tysiące, a taka oferta to coś wyjątkowego. Z drugiej strony, w domu na wodzie...
Przed nami handlowa niedziela, pierwsza w tym roku i jedna z siedmiu przewidzianych na cały 2024 r. Wiele...
- Mojej ukochanej Lechii Gdańsk nigdy nie opuściłem jako zawodnik i zamierzam tutaj grać od początku do...
Barbara Brzuskiewicz, właścicielka pracowni zajmującej się konserwacją zabytków, Dariusz Chmielewski, były...
Lechia Gdańsk w zarządzie ma wyłącznie prezesa. Zbigniew Ziemowit Deptuła wiążące decyzje może podejmować...
Lechia Gdańsk będzie miała nowego kapitana. Tomasz Kaczmarek odebrał opaskę Flavio Paixao, który nosił ją...
Ponad 1,8 mln pasażerów skorzystało w pierwszym półroczy z gdańskiego lotniska. To tylko 300 tys. mniej niż...
- Moja rodzina, bliscy i przyjaciele zostali zaatakowani - obwieścił w mediach Dmytro Paszycki i opuścił...
Rozwiązanie umowy o pracę niesie za sobą sporo obowiązków zarówno po stronie pracodawcy, jak i po stronie...
Nawyk cieszenia się małymi rzeczami i akceptacja własnej niedoskonałości są dla niego równie ważne, co...
Ostatnio było głośno o kłopotach finansowych Stoczni Remontowej Nauta. Okazuje się, że kłopoty ma również...
Cztery kobiety, które na urlopie macierzyńskim zdecydowały się zmienić swoje życie zawodowe. Cztery...
Kobiety zatrudnione na umowach cywilnoprawnych często boją się, że po zajściu w ciążę zostaną bez źródła...
Główny Urząd Statystyczny opublikował zestawienie liczby mieszkańców w gminach na koniec 2018 roku. Jeżeli...
Rok 2018 chyli się już ku końcowi, w związku z czym część pracodawców zaczęła myśleć już o przyszłorocznych...
Co wiemy o Estonii? Przeważnie niewiele. Ta niewielka republika wielkości dwóch polskich województw...
Czy Milos Krasić będzie najdroższym i najbardziej utytułowanym piłkarzem IV ligi? Serbskiego piłkarza w...