Ligowiec Roku 2024. Mateusz Plichta: Nie jesteśmy...
- Diety nie wyrównują nawet tych pieniędzy, które tracimy, bo są niższe niż te, które otrzymujemy w pracy....
Znaleziono 78 artykułów
- Diety nie wyrównują nawet tych pieniędzy, które tracimy, bo są niższe niż te, które otrzymujemy w pracy....
Mieszkała w 10 krajach, nurkowała w najpiękniejszych miejscach na Ziemi oraz z rekinami, odwiedziła...
- Mojej ukochanej Lechii Gdańsk nigdy nie opuściłem jako zawodnik i zamierzam tutaj grać od początku do...
30 stycznia 2024 r. przed Sądem Rejonowym Gdańsk-Północ ma rozpocząć się proces byłego wiceprezydenta...
Trzech Króli to wspomnienie hołdu oddanego Jezusowi przez trzech Mędrców ze Wschodu. Objawienie Pańskie...
Barbara Brzuskiewicz, właścicielka pracowni zajmującej się konserwacją zabytków, Dariusz Chmielewski, były...
Stawka godzinowa w 2024 roku ponownie wzrośnie dwukrotnie - najpierw od 1 stycznia, a następnie od 1 lipca....
Tegoroczny wrzesień jest jednym z najcieplejszych w historii pomiarów. Przed nami, po kilku dniach...
254 pokrzywdzonych, oszustwa na kwotę 6,8 mln zł i trzy listy gończe. Tyle zostało z przedsięwzięcia Pili...
W tym roku zasady zrównoważonej pracy w duchu "work-life balance" docierają do Polski w postaci nowych...
- Jest coś takiego jak syndrom białego zbawcy i teraz dopiero rozumiem, jak bardzo jest on szkodliwy....
Ile wynosi stawka godzinowa netto w 2023 r.? Co dalej z umowami zlecenie? Jakie zmiany czekają umowy...
Proceder nielegalnego płukania bursztynu w lasach na Stogach trwa w najlepsze, o czym przekonał się pan...
15 sierpnia obchodzone są dwa święta - kościelne Święto Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny oraz...
Lato, wakacje i urlop to czas sprzyjający relaksowi z książką. Co warto przeczytać? Tego dowiecie się z...
Polska branża noclegowa boleśnie odczuła skutki covidowych obostrzeń. Wśród hoteli problemy z regulowaniem...
Wojtek z Zanizibaru ogłasza w mediach społecznościowych, że Pili Pili już działa i czeka na turystów. A na...
Przed nami Święta Wielkanocne, a to oznacza przedłużony weekend wzmożonego ruchu na drogach. Czego...
- Moja rodzina, bliscy i przyjaciele zostali zaatakowani - obwieścił w mediach Dmytro Paszycki i opuścił...
Marka Pili Pili kreowana przez braci Żabińskich i sieć spółek z Gdańska niespodziewanie zawiesiła...