Trądzik, blizny, sucha skóra. Jak pielęgnować...
Trądzik, pojedyncze krostki, blizny potrądzikowe czy przesuszona cera to jedne z najczęstszych...
Znaleziono 32 artykuły
Trądzik, pojedyncze krostki, blizny potrądzikowe czy przesuszona cera to jedne z najczęstszych...
- Jeśli przychodzi rodzic i mówi, że nie ma problemów z myciem zębów i wszystko idzie gładko, to ja wiem,...
Zmysłowe, pełne i symetryczne usta przyciągają spojrzenia i są ozdobą kobiety - niestety nie każda z pań...
Spierzchnięte usta bolą, pieką, a nawet krwawią i wyglądają nieestetycznie. Powodem tego mogą być zarówno...
Pielęgnacja skóry w chłodne dni wymaga troskliwości i odpowiednio dobranych kosmetyków. Poza nawilżeniem,...
Nowy rok, nowa ja? Zrealizowanie tego postanowienia chyba nigdy nie było tak proste. Zabiegi medycyny...
"Kiedy ślub?", "Na co czekacie? Pies to nie dziecko", "Ile zarabiasz?", "Czemu nie pijesz?" - kto z nas...
Jesienią włosy i paznokcie wymagają specjalnej troski. Szczególnie letnie kąpiele słoneczne sprawiają wiele...
Lato w pełni. Przed nami górskie wędrówki, leniuchowanie na plaży, morskie kąpiele albo aktywne zwiedzanie....
Rozpoczyna się sezon dla rolkarzy. Po zimie warto pamiętać o gruntownym wyczyszczeniu sprzętu, a także...
Obostrzenia dotyczące obiektów sportowych w związku z pandemią koronawirusa obowiązują do 9 kwietnia....
Możemy nimi zastąpić tonik do twarzy, stosować jako mgiełkę lub naturalne perfumy, a także tworzyć na ich...
Błyszczące, gładkie i pełne - takie usta to marzenie każdej kobiety. I chociaż natura obdarzyła każdą z nas...
Starożytni Egipcjanie są uważani za pionierów w dziedzinie kosmetyków i zabiegów kosmetycznych. Po...
Lato na półmetku. Niektóre z nas już wypoczęły w wymarzonym miejscu, inne dopiero pakują walizkę na...
Wraz ze spadkiem temperatury na zewnątrz i początkiem sezonu grzewczego nastały ciężkie czasy dla skóry,...
Zima nie sprzyja urodzie. Chłodny wiatr, mróz, suche powietrze w mieszkaniu - oto nasi główni wrogowie o...
Ząbkowanie, pierwszy ząbek, a potem kolejne mleczne zęby, utrata pierwszego "mleczaka", a następnie...
Piękny uśmiech to często najlepsza wizytówka, dlatego warto o niego dbać. Ci, którzy decydują się na jego...
- Jeśli ktoś nie ma do siebie dystansu, nie zagra dobrze żadnej roli - mówi aktor i reżyser Tomasz...