Paliwo tanieje - najtaniej przy supermarketach. Zbliżamy...
Mamy dobre wiadomości dla kierowców. Ceny paliw na stacjach topnieją i zbliżają się do magicznej kwoty 5,19...
Znaleziono 93 artykuły
Mamy dobre wiadomości dla kierowców. Ceny paliw na stacjach topnieją i zbliżają się do magicznej kwoty 5,19...
Choć u wielu może to budzić kontrowersje i stać w sprzeczności z przyjętymi normami społecznymi, ostatnio...
Pływalnie to miejsca, które łączą rekreację, sport i relaks. Aby jednak wszyscy użytkownicy mogli czerpać z...
To już coś więcej niż jednorazowe odłożenie lub wyłączenie . To cały trend, który ma na celu przywrócenie...
Po co droga sesja zdjęciowa w plenerze, gdy podczas jednego spaceru można dostać setki swoich zdjęć i wziąć...
Jeśli jesteś użytkownikiem Revolut, powinieneś być świadomy rosnącej liczby oszustw skierowanych przeciwko...
Od początku grudnia z postoju taksówek przed dworcem Gdańsk Główny mogą korzystać wyłącznie kierowcy Ubera....
Według najnowszych badań 20 mln Polaków to stali użytkownicy aplikacji mobilnych. Telefony nie służą nam...
Podatek od Vinted - czy musi zapłacić go każdy, kto w minionym roku sprzedał swoje rzeczy za pośrednictwem...
Doładowując plastikową kartę np. w biletomacie, bilet miesięczny nie pojawi się w aplikacji "Jestem z...
Czytelnik Trojmiasto.pl dostał mandat w Gdyni 41 sekund po zakończeniu parkowania. - Zakończyłem parkowanie...
Aplikacje na smartfony mogą wiele ułatwić w kontekście monitorowania swoich wyników w przeróżnych...
Nasz czytelnik zgubił dowód osobisty. Zostawił go najprawdopodobniej na siedzeniu w tramwaju. Powiadomił...
Trzy miesiące funkcjonowania systemu Mevo w pełnym zakresie pokazały, że operator systemu radzi sobie z...
Zakupy internetowe zrewolucjonizowały sposób, w jaki nabywamy produkty, od ubrań po elektronikę. Jednak...
"Zainwestuj w akcje Baltic Pipe!" - takie hasło, bardzo często okraszone zdjęciami znanych postaci ze...
Dlaczego wybierając kierowcę taksówki mogę sobie zażyczyć, żeby auto prowadziła pani, ale tego, żeby za...
Firma Design and Business stawia na innowacyjne rozwiązania w obszarze internetu rzeczy i sztucznej...
112 dla zwierząt w potrzebie? Ruszyła pilotażowa aplikacja Animal Helper, która działa jak 112 dla...
Od października rusza PULA, której celem jest docenienie i wynagrodzenie gdańszczan i gdańszczanek...