Planuj Tydzień: Dzień Matki, Chodakowska, Boys, Norifest,...
W tym tygodniu obchodzimy święto wszystkich mam. Z okazji Dnia Matki jest organizowanych wiele imprez w...
Znaleziono 228 artykułów
W tym tygodniu obchodzimy święto wszystkich mam. Z okazji Dnia Matki jest organizowanych wiele imprez w...
Hip-hop z batutą, symfonia z osiedla? To nie oksymoron, ale rzeczywistość, którą w sobotę w Ergo Arenie...
W piątek wieczorem w Operze Bałtyckiej w Gdańsku odbyła się widowiskowa premiera baletowa zatytułowana...
Vilde Frang, Kevin Chen, Michel Dalberto, Alexander Gadjiev i Scottish Chamber Orchestra to jedne z...
Rezerwujcie czas, bo maj rozkręca się na dobre, a wraz z nim imprezowe Trójmiasto. W tym tygodniu bardzo...
Choć piątkowy wieczór w Polskiej Filharmonii Bałtyckiej rozpoczął się jak wiele innych - zapowiedzią...
Tego wydarzenia melomani nie mogą przegapić! Już w najbliższy piątek, 4 kwietnia, w Filharmonii Bałtyckiej...
Fundusz private equity Greenstone sfinalizował przejęcie pozostałych 20 proc. udziałów w budynku biurowym...
Marzec upłynie melomanom głównie pod hasłem jubileuszów - Natalia Walewska będzie świętowała 25-lecie na...
W niedzielny wieczór, 26 stycznia, w Akademii Muzycznej w Gdańsku uczestnicy Mistrzowskiego Kursu...
Pod kątem jakości to filmy z pierwszej połowy tego roku robiły lepsze wrażenie, ale najwięcej widzów do kin...
To będzie bardzo spokojny grudzień melomana, więc śmiało pogodzimy przygotowania do świąt Bożego Narodzenia...
Za nami przedostatni z koncertów tegorocznej, Gdańskiej Jesieni Pianistycznej. Jego gwiazdą był łotewski...
Gdańska scena NOT-u będzie miejscem szczególnym 6 listopada, kiedy to odbędzie się koncert znakomitej...
Wykonaniem ukraińskiego hymnu narodowego oraz okrzykiem "Slava Ukraini!" zakończył się wtorkowy koncert...
Przed nami wyjątkowo gorący tydzień, nie tylko ze względu na pogodę i wysokie temperatury, ale także za...
"Turandot", "Jaś i Małgosia", "Latający Holender" oraz Koncert "Solidarity & Freedom", a wszystko to na...
Lipiec jest miesiącem ulubionych przez melomanów cyklów koncertowych i festiwali. Przed nami m.in.: 14....
W poniedziałek, 1 lipca, ponownie uruchomiono obrotową kładkę na Wyspę Spichrzów. Pieszym udostępniono też...
Ma taki rozstaw torów, że prawie żaden wózek nie jest w stanie po niej zjechać. Powstała w ramach...