Koszykarska środa. Dwa mecze w OBL i walka o brąz...
Najbliższa środa, 13 marca upłynie pod znakiem koszykówki. Domowe mecze o kolejne punkty w Orlen Basket...
Znaleziono 20 artykułów
Najbliższa środa, 13 marca upłynie pod znakiem koszykówki. Domowe mecze o kolejne punkty w Orlen Basket...
VBW Arka Gdynia przegrała po raz drugi z zespołem PolskaStrefaInwestycji Enea Gorzów, tym razem na własnym...
VBW Arka Gdynia w tym sezonie wciąż nie może znaleźć sposobu na drużynę PolskaStrefaInwestycji Enea Gorzów....
VBW Arka Gdynia rozpoczyna walkę o Suzuki Puchar Polski Kobiet. W piątek, 24 lutego, o godz. 19:30, zagra w...
VBW Arka Gdynia przegrała na wyjeździe z LDLC Asvel Lyon 62:86 (16:24, 15:15, 11:31, 20:16) w pierwszym...
Trefl Sopot właściwie odpuszcza sezon, gdy szanse na play-off są tylko matematyczne. Żółto-czarni zgodzili...
VBW Arka Gdynia przegrała na wyjeździe z zespołem Polski Cukier Pszczółka AZS UMCS Lublin 56:65 (12:17,...
Broniące mistrzowskiego tytułu, koszykarki VBW Arki Gdynia przegrały na wyjeździe z Pszczółką Polski Cukier...
VBW Arka Gdynia i Polski Cukier Pszczółka AZS UMCS Lublin rozpoczynają półfinałową batalię w fazie...
GTK Gdynia w sobotę, o godz. 14, podejmie Energę Toruń. Wstęp do hali GCS przy ul. Olimpijskiej jest wolny....
GTK Gdynia przegrało u siebie z drużyną PolskaStrefaInwestycji Enea Gorzów 61:76 (13:27, 19:27, 10:15,...
VBW Arka Gdynia przegrała na wyjeździe z drużyną PolskaStrefaInwestycji Enea Gorzów Wielkopolski 59:62...
VBW Arka Gdynia przegrała na wyjeździe z BC Polkowice 59:71 (20:15, 19:17, 8:15, 12:24) w 11. kolejce...
W niedzielę, 19 grudnia, o godz. 19, VBW Arka Gdynia zmierzy się na wyjeździe z BC Polkowice. Zespół...
VBW Arka Gdynia i GTK Gdynia przystępują do 2. kolejki Energa Basket Ligi po porażkach w ostatnich meczach....
"- Energa Basket Liga Kobiet nie będzie zdominowana przez jeden zespół. Potencjał w VBW Arce Gdynia jest,...
- Budżet klubu jest na porównywalnym poziomie do tego sprzed roku - zapewnia Bogusław Witowski, prezes VBW...
W środę, 31 marca, o godz. 18, VBW Arka Gdynia powalczy o awans do finału Energa Basket Ligi Kobiet. Na...
VBW Arka Gdynia zaczyna półfinałową batalię z zespołem Basket Bydgoszcz. Pierwszy i drugi mecz zagra u...
DGT AZS Politechnika Gdańska przegrała z CCC Polkowice 60:70 (24:16, 13:9, 15:18, 8:27) w trzecim...