Trefl Gdańsk goni play-off w gościnie u mistrza. Mariusz...
- Każdy punkt jest ważny. Sezon jest długi i takie punkty, jak te zdobyte w Lublinie czy Bełchatowie,...
Znaleziono 94 artykuły
- Każdy punkt jest ważny. Sezon jest długi i takie punkty, jak te zdobyte w Lublinie czy Bełchatowie,...
- Plan, co będzie po karierze, był podjęty dużo wcześnie. To jest przemyślane i przedyskutowane z zarządem...
- Chcielibyśmy awansować do fazy play-offów i jak najdalej zajść w Pucharze Polski. Myślę, że drużyn...
- Związaliśmy się roczną umową, ale mam nadzieję, że będzie dane mi tu grać także w kolejnych sezonach....
Trefl Gdańsk będzie miał budżet o około 10 proc. większy niż w poprzednim sezonie. To ma pozwolić uporać...
Trefl Gdańsk rozpocznie okres przygotowawczy 2 sierpnia. Przed sezonem 2021/22 siatkarze będą rywalizowali...
- Myślę, że ten zespół jest silniejszy i lepszy o doświadczenie z poprzedniego sezonu. Na pewno każdy z...
Lukas Kampa to pierwszy nabytek Trefla Gdańsk przed sezonem 2021/2022. Rozgrywający, który niedawno...
Pablo Crer zostaje w Treflu Gdańsk. Niespełna 32-letni środkowy jest czwartym siatkarzem, który podpisał...
Trefl Gdańsk przedłużył umowy z atakującymi. Mariusz Wlazły i Kewin Sasak będą reprezentowali żółto-czarne...
Trefl Gdańsk pożegnał Fabiana Majcherskiego. Libero reprezentował żółto-czarne barwy przez osiem lat....
Michał Winiarski przedłużył kontrakt. Trefl Gdańsk pozyskał trenera na kolejne trzy lata. Nie zmienia się...
Mateusz Janikowski, Bartosz Pietruczuk oraz Seweryn Lipiński to siatkarze, z którymi oficjalnie pożegnał...
- Brak doświadczenia i zachowanego spokoju to dwie składowe, które sprawiły, że przegraliśmy. Mieliśmy...
Marcin Janusz opuścił Trefl Gdańsk. Przez trzy sezony był podstawowym rozgrywającym. Jego nowym klubem ma...
Trefl Gdańsk zamierza pozyskać Lukasa Kampę. Niemiecki rozgrywający, który jako siatkarz Jastrzębskiego...
Dla przynajmniej czterech siatkarzy Trefla Gdańsk, środowy mecz z Asseco Resovią będzie pożegnalnym w...
- Sport jest brutalny, bo marzyliśmy i walczyliśmy o strefie medalowej. Jednak sport jest piękny...
Trefl Gdańsk przegrał w Ergo Arenie z Vervą Warszawa Orlen Paliwa 0:3 (21:25, 19:25, 18:25) w trzecim meczu...
- To dla mnie najważniejsze spotkanie w życiu. Nikogo nie trzeba motywować, bo każdy zna rangę tego...