-
Rozpływa się w ustach. Dzisiaj Dzień Ptysia
(30 opinii) 2 stycznia 2024 -
Nie marnuj świątecznej żywności - niepotrzebną oddaj do lodówki społecznej
(64 opinie) 25 grudnia 2023 -
Zdziwisz się, co można zrobić z warzyw. Projekt Warzywniak autorek z Trójmiasta
(42 opinie) 18 grudnia 2023 -
Zabierz i oddaj słoiki do przetworów. Pięć punktów wymiany w Gdańsku
(106 opinii) 20 sierpnia 2023 -
Z rodzynkami czy bez? Nieważne! Nadchodzi święto sernikożerców
(60 opinii) 28 lipca 2023 -
Kieliszek do połowy pusty, czyli klient nabity w butelkę
(342 opinie) 18 lipca 2023 -
Miękkie, chropowate, słodkie, kwaśne... zmysłowa kolacja w ciemności w muzeum Nomus
(15 opinii) 8 lipca 2023 -
Montownia przyjęła pierwszych gości. Duże zainteresowanie otwarciem
(122 opinie) 23 czerwca 2023 -
Największy food hall w Trójmieście gotowy. Zajrzeliśmy do Montowni przed otwarciem
(147 opinii) 21 czerwca 2023 -
Idealny na upalne dni - orzeźwiający chłodnik
(29 opinii) 21 czerwca 2023 -
Tak pyszne, że trudno się oprzeć
(14 opinii) 12 czerwca 2023 -
Obiad na świeżym powietrzu w Trójmieście. Te miejsca was zachwycą
(56 opinii) 1 maja 2023 -
Dziś święto prawdziwych smakoszy. Gdzie zjemy ten kaloryczny deser?
(32 opinie) 12 kwietnia 2023 -
Restauracje przygotowują się do nowego sezonu. Jak minęła tegoroczna zima w gastronomii?
(114 opinii) 10 kwietnia 2023 -
Chaczapuri, chinkali i pkhali. Kuchnia gruzińska coraz popularniejsza w Trójmieście
(70 opinii) 20 lutego 2023 -
Udana kolacja w restauracji Fisherman
(37 opinii) 13 października 2022 -
Na słodko czy słono? Dokąd na śniadanie na mieście?
(142 opinie) 11 października 2022 -
Ruchanki, śledzie, zylc, dziadówka. Kuchnia kaszubska w Trójmieście - gdzie zjemy?
(98 opinii) 1 września 2022 -
Inflacja nie omija nikogo. Czy bary mleczne nadal są tanie?
(193 opinie) 23 sierpnia 2022 -
Kultowe miejsca, legendarne smaki. Najstarsze restauracje i kawiarnie w Gdyni
(166 opinii) 6 czerwca 2022