Lechia Gdańsk ma pierwszeństwo, Maksym Chłań myśli o...
Maksym Chłań postawił sprawę jasno. Dał pierwszeństwo w negocjacjach kontraktowych Lechii Gdańsk. -...
Znaleziono 378 artykułów
Maksym Chłań postawił sprawę jasno. Dał pierwszeństwo w negocjacjach kontraktowych Lechii Gdańsk. -...
Koszykarze AMW Arki Gdynia zagrają w czwartek, 3 kwietnia o godz. 17:30 z PGE Spójnią Stargard. Obie...
Już jutro, 18 marca, o godzinie 20 w Ergo Arenie rozegrane zostaną 45. derby Trójmiasta pomiędzy Treflem...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Słynne słowa legendarnego selekcjonera Kazimierza Górskiego, czyli "To dobry trener, ale nie ma wyników" po...
- To inauguracja ligi, derby, więc jest to mecz troszeczkę inny niż wszystkie. Myślę, że tutaj taktyka...
Pierwsze w tym sezonie derby Trójmiasta w rugby na swoją korzyść rozstrzygnęła Life Style Catering RC Arka...
Arka Gdynia przygotowuje się do pierwszego domowego meczu w sezonie 2024/25. W poniedziałek, 29 lipca o...
Lechia Gdańsk wystawiła Arce Gdynia fakturę za zniszczenia, które 19 maja spowodowali goście podczas derbów...
Dariusz Pasieka 1 lipca rozpoczął pracę jako dyrektor akademii Arki Gdynia. - Dla mnie to sentymentalna...
Arka Gdynia - Motor Lublin, niedziela, 2 czerwca godzina 18, Stadion Miejski przy ul. Olimpijskiej na...
Adrian Błąd do Arki Gdynia zawsze przyjeżdża jak do siebie. W 2017 roku z żółto-niebieskimi zdobył Puchar...
- Dla mnie nie było żadnego problemu, aby bez emocji stanąć i powiedzieć, co myślę. Mam nadzieję, że Arka...
Lechia Gdańsk efektownie pożegnała się z własną publicznością, a w niedzielę, 26 maja o godzinie 15...
Arka Gdynia ma czterech nowych akcjonariuszy. Dołączyli: Roman Walder, Marek Mackiewicz, Paweł Todorow oraz...
- Chciałbym zostać w Lechii Gdańsk na kolejny sezon. Wszystko tutaj mi się bardzo podoba, ale ta decyzja...
Janusz Gol, który jest już po zabiegu oraz Dawid Gojny, który ma się mu poddać w piątek, będą w szatni Arki...
Służby zabezpieczające derby Trójmiasta wysoko oceniły poziom bezpieczeństwa podczas meczu Lechia Gdańsk -...
- Karny ewidentny - ocenił Wojciech Łobodziński, trener Arki Gdynia sytuację z ostatniej minuty spotkania,...
Lechia Gdańsk - Arka Gdynia 19 maja o godzinie 20:30 na Polsat Plus Arena Gdańsk. 46. derby Trójmiasta...