Majówka z IV ligą. Remontada Jaguara Gdańsk, Bałtyk...
Ostatni dzień tegorocznej majówki przyniósł kibicom dzień pełen wrażeń na boiskach piłkarskiej IV ligi. W...
Znaleziono 203 artykuły
Ostatni dzień tegorocznej majówki przyniósł kibicom dzień pełen wrażeń na boiskach piłkarskiej IV ligi. W...
Arka Gdynia pokonała u siebie Odrę Opole 1:0 (1:0) i ma już więcej punktów na pięć kolejek przed końcem...
Arka Gdynia zaszokowała 7 października ubiegłego roku i to pod wieloma względami, gdyż po wyjazdowej...
Walcząca o utrzymanie w PKO BP Ekstraklasie Lechia Gdańsk ma dwa punkty straty do bezpiecznej lokaty....
Klasa okręgowa wraca na ligowe boiska. Lider po jesieni - Arka II Gdynia zainauguruje 2025 rok wyjazdowym...
28 lutego na deskach Sceny Kameralnej Teatru Wybrzeże w Sopocie zadebiutuje "Brytanik" Jeana Racine'a w...
Lechia Gdańsk wzięła pierwszy mecz w tym roku o przysłowiowe 6 punktów, czyli zwyciężyła z inną drużyną,...
Lechia Gdańsk w oficjalnym komunikacie powtórzyła to, co pod koniec roku usłyszeli akcjonariusze. Żadnych...
Nie było mocnych na florecistów Orlen AZS AWFiS Gdańsk Indywidualnych i Drużynowych Mistrzostwach Polski...
Do niemałej sensacji doszło w meczu PGE Wybrzeża Gdańsk. Podopieczni Patryka Rombla po świetnym meczu z...
- Przepraszam, bo naprawdę jest mi ciężko na sercu. Te łzy u chłopaków w szatni są na pewno szczere....
Arka Gdynia przegrała z Motorem Lublin 1:2 (1:0) w finale baraży. Tym samym po 32 latach do ekstraklasy...
Arka Gdynia - Motor Lublin, niedziela, 2 czerwca godzina 18, Stadion Miejski przy ul. Olimpijskiej na...
Arka Gdynia postawiła na integrację i regenerację. Miały na to wpływ sugestie psychologa. Do finału barażu...
Arka Gdynia wygrała z Odrą Opole 4:2 (2:1) i awansowała do finału baraży. W niedzielę, 2 czerwca o...
Po raz piąty z rzędu baraże zdecydują o obsadzie trzeciego miejsca premiowanego awansem do piłkarskiej...
Arka Gdynia w derbach Trójmiasta była 6 minut od awansu do ekstraklasy, a od dwóch tygodni do świętowania...
Arka Gdynia przegrała u siebie z GKS Katowice 0:1 (0:1). Zwycięskiego gola strzelił Adrian Błąd, który w...
- Dla mnie nie było żadnego problemu, aby bez emocji stanąć i powiedzieć, co myślę. Mam nadzieję, że Arka...
Z jakiego powodu ludzie nie są obsługiwani w konsulacie Ukrainy w Gdańsku? - zapytał nas czytelnik w...