13. kolejka ekstraligi rugby, a potem miesiąc przerwy
Kibice rugby chcący obejrzeć ligowe zmagania powinni wybrać się w sobotę do Gdyni, bo kolejna okazja do...
Znaleziono 58 artykułów
Kibice rugby chcący obejrzeć ligowe zmagania powinni wybrać się w sobotę do Gdyni, bo kolejna okazja do...
W spotkaniu towarzyskim reprezentacji U21 rozegranym w tureckiej Antalyi Polska wygrała z Ukrainą 3:2...
Lechia Gdańsk po meczu, w którym odniosła najwyższe zwycięstwo (3:1) w sezonie 2024/25, zmierzy się z...
W trzecim meczu w ramach Rugby Europe Trophy Polska zmierzy się z Chorwacją 22 lutego 2025 r. o godz. 16 na...
Tomasz Grzegorczyk otrzymał najwyższą średnią not ze 107 zawodniczek, zawodników i trenerów, których...
W 5. ekstraligi rugby zagrają wszystkie trójmiejskie zespoły i po raz pierwszy w sezonie 2024/25 jest...
Polscy siatkarze awansowali do półfinału Igrzysk Olimpijskich Paryż 2024 po wygranej nad Słowenią 3:1...
W niedzielę, 28 lipca reprezentacja Polski zdobyła pierwszy medal na Igrzyskach Olimpijskich Paryż 2024. Na...
W obecnej sytuacji kadrowej dla Lechii Gdańsk każdy piłkarz jest na wagę złota. Jednak Szymona Grabowskiego...
- Mało osób tam znam. Będzie bez sentymentów - mówi Tomasz Neugebauer, który wiosnę 2023 spędził na...
- Na pewno podejdziemy do tego spotkania z nastawieniem bardzo ofensywnym. Jestem przekonany, że...
- Był to dobry mecz w większości na boisku rywala i jestem z tego zadowolony - podsumował Szymon Grabowski,...
- Analizując tamtą rundę i chcąc dalej iść w progresie, to nie możemy się zastanawiać, czy gramy u siebie,...
2024 rok dobiega końca, więc pod lupę wzięliśmy najciekawsze mecze minionych miesięcy. Kierowaliśmy się...
- Śmialiśmy się już z kolegami z poprzedniego, mojego klubu, że co tydzień powinienem grać z Lechią Gdańsk,...
- Na pewno to spotkanie kończy się nie takim rezultatem, jakiego my byśmy oczekiwali, jakiego oczekiwali...
Runda jesienna w najniższych klasach rozgrywkowych powoli dobiega końca, dlatego postanowiliśmy sprawdzić,...
Zespół Tylko Lechia Gdańsk odniósł ósme zwycięstwo w B Klasie. I zrobił to w wielkim stylu, gdyż wygrał aż...
Arka Gdynia po raz pierwszy w tym sezonie znalazła się w strefie barażowej, choć przez cztery tygodni była...
Arka Gdynia przegrała z Awentą Pogoń Siedlce 14:38 (7:26) w meczu 5. kolejki ekstraligi rugby. Choć goście...