Restaurant Week 2025. Testowaliśmy menu restauracji Canis
Wiosenna edycja Restaurant Week trwa w najlepsze. W największej imprezie kulinarnej w Polsce bierze udział...
Znaleziono 46 artykułów
Wiosenna edycja Restaurant Week trwa w najlepsze. W największej imprezie kulinarnej w Polsce bierze udział...
Firmowe spotkania wigilijne w Trójmieście zyskują coraz większą popularność, a lokalne restauracje...
Aichi Gotuje to mała koreańska restauracyjka, a raczej bar. Mieści się w Gdańsku przy ul. Św. Ducha 12. Jak...
Burger to jedno z tych dań, które zdobyło serca i żołądki ludzi na całym świecie, a przez Polaków wciąż...
Święta zbliżają się wielkimi krokami. Wiele trójmiejskich restauracji, barów i firm cateringowych...
Światowy Dzień Chleba 2023: pszenny, żytni, orkiszowy, wieloziarnisty, okrągły lub podłużny, na zakwasie...
Bistro Nie/mięsny od kilku lat działa na Dolnym Mieście przy ul. Jaskółczej (odwiedziłam w 2018 r.), a...
Chłodne dni powoli zostawiamy za sobą, a wiosna zaczyna pokazywać swoje świeże kolory. Dobrą pogodę...
Lokale wegetariańskie i wegańskie już kilka lat temu wpisały się w trójmiejski krajobraz. Nawet w...
W Trójmiejskiej gastronomii cały czas zachodzą zmiany, dlatego przyszła pora na kolejny przegląd w ramach...
Jedni przychodzą tu bawić się do rana, drudzy wolą "czilować" na hamakach i leżakach. Ulica Elektryków to...
To bez wątpienia jedna z najpopularniejszych japońskich potraw, która skradła podniebienia ludzi na całym...
Zapraszamy na kolejny przegląd nowych lokali gastronomicznych, które otworzyły się w ostatnim czasie w...
Pośpiech, stres, powrót do domu po ciężkim dniu, a lodówka świeci pustkami. Kto z nas nie zna tego...
Smacznie i przyjemnie - choć na uboczu. Restauracje, które nie znajdują się w centrum miast, a które mogą...
Dieta bezglutenowa to nie tylko moda czy fanaberia. W szybkim tempie rośnie liczba osób, które z powodów...
Chłodnik to tradycyjna polska zupa z buraczków, podawana na zimno. Jest delikatna, lekko kwaśna, gęsta i...
Z lukrem i konfiturą, budyniem, adwokatem, autorskim kremem, lodami, a nawet z mięsem. Tradycyjne,...
Od końca października, czyli już od trzech miesięcy, lokale gastronomiczne w całej Polsce mogą funkcjonować...
To był wybitnie trudny rok dla polskiej gastronomii. Nie oznacza to jednak, że nagle przestaliśmy się...