Urzędnicy znają uchwałę krajobrazową? Wiata autobusowa...
Czy urzędnicy odpowiedzialni za uchwałę krajobrazową znają dobrze jej treść? W przypadku wiaty autobusowej...
Znaleziono 75 artykułów
Czy urzędnicy odpowiedzialni za uchwałę krajobrazową znają dobrze jej treść? W przypadku wiaty autobusowej...
Sprawcy pobicia kierownika pociągu SKM usłyszeli zarzuty za czyn o charakterze chuligańskim. 44-latkowi...
Jeżeli obiekt, który archeolodzy odkopali przy ul. Sukienniczej jest kościołem, to jest to najstarszy...
Wcześniejsze wyjście z pracy to przywilej, na który nie każdy pracownik może sobie pozwolić. Wiele w tej...
Oferty sprzedawców energii elektrycznej w jednym miejscu, przedstawione w sposób jasny i czytelny. Jeszcze...
Na forach sąsiedzkich regularnie pojawiają się skargi na "obcych" podrzucających swoje śmieci do "nie...
55-letnia mieszkanka Gdyni, która została zaatakowana przez dzika na Chyloni, przeżyła, ale nadal przebywa...
Dzik zaatakował i groźnie zranił 55-letnią mieszkankę Gdyni, która następnie trafiła na operację do...
Do parku przy ul. Spokojnej w Gdyni mało kto już chodzi, bo rządzi w nim agresywny bezdomny. Co najmniej...
Cieszył się, bo choć ma 16 lat, znalazł ofertę pracy, do której wydawał się idealnym kandydatem. Niestety...
Chaos organizacyjny, kłopoty finansowe, a także ignorowanie przepisów przeciwpożarowych przez mieszkańców,...
Kierowcy w Gdańsku w ostatnim czasie otrzymują listownie wezwania do wniesienia zaległych opłat dodatkowych...
Kategorie wojskowe określają zdolności fizyczne i psychiczne do pełnienia służby, z wyłączeniem zawodowej...
Energa ma pozostać na giełdzie. Sąd Okręgowy w Gdańsku IX Wydział Gospodarczy uchylił uchwałę...
Koniec z wzywaniem do urzędu obywateli. Propozycje zmian ustawowych Ministerstwa Rozwoju i Technologii,...
Niedziałające strona internetowa oraz infolinia, na miejscu często czynne tylko jedno okienko, kolejka...
Dzik niszczy mi ogródek. Czy mogę wziąć kij i go przepłoszyć? - napisał do nas pan Adam. Okazuje się, że...
Wypadki to szkolna codzienność, dzieci są energiczne i co rusz stwarzają sytuacje, które mogą okazać się -...
Robert Lewandowski zamierza wybudować osiedle w Gdańsku. Spółka Monting Development, której jest...
Sąd zawiesił pani Karolinie prawo jazdy na osiem miesięcy, ale gdy się odwołała, uchylił ten wyrok. Potem...