Centralna Liga Juniorów i Juniorek w nowej odsłonie....
Centralna Liga Juniorów i Juniorek w koszykówce to nowy projekt, w którym udział biorą najlepsze zespoły do...
Znaleziono 84 artykuły
Centralna Liga Juniorów i Juniorek w koszykówce to nowy projekt, w którym udział biorą najlepsze zespoły do...
VBW Arka Gdynia skompletowała już większość zespołu. Dołączą do niego jeszcze dwie zagraniczne koszykarki,...
O przyszłość trójmiejskiej koszykówki możemy być spokojni. A tak przynajmniej można przypuszczać po...
Szkoła Gortata Politechnika Gdańsk zdobyła mistrzostwo Polski koszykarek do lat 19., wygrywając finał na...
AZS Uniwersytet Gdański przegrał na wyjeździe z Iodica TopMarket Pruszków 48:71 (16:17, 12:13, 8:16, 12:25)...
AZS Uniwersytet Gdański wygrał z Iodica TopMarket Pruszków 66:62 (19:9, 13:15, 16:22, 18:16) i wyrównał...
AZS Uniwersytet Gdański przegrał na wyjeździe z Iodica TopMarket Pruszków 73:82 (25:14, 25:28, 10:22,...
Mistrzostwa Polski koszykarek U-19 rozgrywane w Gdańsku padły łupem Enea AZS-Lider Szkoła Gortata Poznań. W...
VBW Arka Gdynia przegrała u siebie z francuskim Basket Landes (19:24, 21:18, 17:20, 17:25) w 12. kolejce...
Koszykarki VBW Arki Gdynia z kompletem zwycięstw wygrały memoriał Bohdana Bartosiewicza w Warszawie....
Euroliga koszykarek wystartuje zgodnie z pierwotnym planem. Rozgrywki, w których wystąpi Arka Gdynia,...
Koszykarki AZS Uniwersytetu Gdańskiego zajęły ostatnie miejsce w turnieju towarzyskim we Wrocławiu. W...
- Cieszę się, ze tu jestem i mogę walczyć z zespołem o najwyższe cele - mówi nam Maryja Papowa, dla której...
Koszykarki Arki Gdynia pokonały TTT Ryga 80:72 w ostatnim meczu kontrolnym przed startem nowego sezonu....
- Jesteśmy na etapie negocjacji. Wszelkie formalności dopniemy na początku października. Chcemy tworzyć...
Koszykarki Arki Gdynia przegrały z Artego Bydgoszcz 68:79 (16:15, 19:22, 20:16, 13:26) i zajęły drugie...
Od piątku do niedzieli w hali Gdyńskiego Centrum Sportu organizowany będzie turniej o Puchar Prezydenta...
Włodarze AZS Uniwersytetu Gdańskiego są na ostatnim etapie finalizowania wszelkich spraw związanych ze...
Koszykarki Arki Gdynia rozpoczęły przygotowania do nowego sezonu. Mają już za sobą pierwszy trening....
W Energa Basket Lidze Kobiet w nowym sezonie ma zagrać maksymalnie 12 drużyn. W porównaniu z poprzednimi...