Arka Gdynia tego eksperymentu nie wytrzymała. Czy i kogo...
Arka Gdynia tego eksperymentu nie wytrzymała. Aż sześć zmian, których dokonał Dawid Szwarga w porównaniu z...
Znaleziono 328 artykułów
Arka Gdynia tego eksperymentu nie wytrzymała. Aż sześć zmian, których dokonał Dawid Szwarga w porównaniu z...
Arka Gdynia wygenerowała łącznie ponad 15 milionów złotych strat działalności z lat ubiegłych. Jednak...
- Oczywiście, że mogę powiedzieć, że celem Arki Gdynia jest awans bezpośredni. Jeżeli ja, jako trener...
"Rozmawiałem z kilkoma zawodnikami z Arki Gdynia i przyznali, że bardzo dobrze to wygląda. Moim czarnym...
Arka Gdynia pozyskała napastnika, który ma być odpowiedzią na transfer Karola Czubaka do belgijskiego KV...
Arka Gdynia przygotowuje dwa wypożyczenia. Z Legii Warszawa do końca sezonu pozyska Jordana Majchrzaka....
- Wiemy, jak trudna jest sytuacja w tabeli, ale mamy plan, aby zostać w ekstraklasie - zapewnił John...
Karol Czubak zostanie piłkarzem KV Kortrijk. Belgijski klub musi wpłacić pełną kwotę odstępnego, która...
Arka Gdynia pokonała Wartę Poznań 1:0 (0:0) na zakończenie zgrupowania w Cetniewie. Zwycięskiego gola w 85....
Arka Gdynia pozyskała zimą już trzech piłkarzy, ale na tym nie kończy z transferami. Bedzie jeszcze jedno...
Stanisław Pruszkowski z III-ligowej Unii Skierniewice, który był na dwudniowych testach, na razie nie...
Arka Gdynia w pierwszym tegorocznym sparingu pokonała II-ligową Olimpię Grudziądz 5:3 (2:0). Do przerwy...
Arka Gdynia znów jest bardzo aktywna i to na różnych polach. Na rynku transferowym na testy zaproszony...
- Mam ponad 80 meczów rozegranych w ekstraklasie. Zatem nie można mi dawać czasu, a trzeba ode mnie...
Arka Gdynia rozpoczęła ruchy podczas zimowego okna transferowego. Pierwszym nowym graczem żółto-niebieskich...
Grant Thornton we współpracy z Pierwszą Ligą Piłkarską po raz drugi przygotował raport "Finansowa pierwsza...
Arka Gdynia pojechała do Odry Opole po piąte zwycięstwo z rzędu i czwarte kolejne bez straty gola w Betclic...
- To ani nie była ekscytacja, ani wyzwanie, czy duży stres. Tylko i wyłącznie zadanie. Uważam, że razem z...
Wybrzeże Gdańsk rozpoczyna nowy ligowy sezon Orlen Superligi od starcia z mistrzem Polski - Orlenem Wisłą...
Lechia Gdańsk zanotowała najgorszy start w rozgrywkach ekstraklasy od 2015 roku. Wówczas na pierwszą...