Arka Gdynia otrzymała licencję na PKO BP Ekstraklasę bez...
Arka Gdynia otrzymała prawo gry w PKO BP Ekstraklasie w sezonie 2025/26. Komisja ds. Licencji Klubowych...
Znaleziono 511 artykułów
Arka Gdynia otrzymała prawo gry w PKO BP Ekstraklasie w sezonie 2025/26. Komisja ds. Licencji Klubowych...
Tylko Lechia Gdańsk ogłosiła hitowe transfery. Trzecia drużyna po rundzie jesiennej w grupie drugiej...
"Kolej na Przeróbkę" jako recepta na skomunikowanie wyspy Stogi jest pomysłem mało realnym. Ale idea, którą...
Mieszkanie to wyzwanie. Trójmiasto oferuje liczne inwestycje, ale ich ceny często przekraczają możliwości...
Nie ma już żadnych przeszkód, aby Lechia Gdańsk w sezonie 2024/25 zagrała w ekstraklasie. Komisja...
Końcówka sezonu piłkarskiego najciekawiej zapowiada się w IV lidze pomorskiej. Na 6 kolejek przed końcem...
Polski Związek Piłki Nożnej przekazał klubom I ligi decyzje Komisji ds. Licencji Klubowych PZPN. W tej...
- Chyba byłem bliski sam wejść już na boisku w drugiej połowie, bo mieliśmy tyle problemów - przypomniał...
Olimpia Osowa wróciła do piłkarskich rozgrywek po latach, ale od początku sezonu musiała tułać się po...
Kumulacja trzech zjawisk: wysokich opadów, roztopów i sztorm na Bałtyku, spowodowała, że na Wiśle od Tczewa...
11 sierpnia 1933 r. na Martwej Wiśle dosłownie zaroiło się od polskich kajaków i łodzi. Tak dużej imprezy...
Gedania 1922 Gdańsk po zwycięstwie nad KP Starogard Gdański 3:0 (1:0) awansowała do 1/8 finału w Pucharze...
Trzy zespoły z Trójmiasta awansowały do IV rundy Pucharu Polski na Pomorzu. Dalej grają: piłkarze...
Drużyna Tylko Lechia Gdańsk pokonała Wisłę Steblewo 4:0 (3:0) w w 5. kolejce grupy drugiej w B Klasie....
Energa Bałtyk Gdynia wygrał ze Startem Miastko 3:0 (1:0) w meczu 8. kolejki IV ligi pomorskiej. Podopieczni...
Aż trzy derbowe spotkania z udziałem trójmiejskich drużyn w najniższych ligach piłkarskich odbędą się w...
Adrianna Jarczyk właśnie rozpoczęła spływ kajakiem przez Wisłę. Wystartowała z Goczałkowic, by pokonać ok....
Rok 1934. Bernard Newman (1897-1968), żołnierz, dziennikarz, pisarz, kompozytor piosenek i musicali,...
Bałtyk Gdynia przegrał z Pogonią Nowe Skalmierzyce 0:2 (0:2) w 17. kolejce grupy drugiej III ligi. Porażka...
Piłkarki AP Orlen Gdańsk zakończyły rundę jesienną z 2 zwycięstwami, 2 remisami i 6 porażkami w Ekstralidze...