Auto wjechało w przystanek na ul. Morskiej. Cztery osoby...
Kompletnie zniszczony przystanek autobusowy, niemal skasowany pojazd i cud, że nikt nie zginął - to efekt...
Znaleziono 54 artykuły
Kompletnie zniszczony przystanek autobusowy, niemal skasowany pojazd i cud, że nikt nie zginął - to efekt...
Na 80 tys. zł wyceniono szkody autobusu elektrycznego, który brał udział w nietypowej kolizji na...
Państwowa Komisja Badania Wypadków Kolejowych opublikowała raport tymczasowy o zderzeniu pociągu relacji...
Autobus gdańskiej komunikacji miejskiej zahaczył o wiatę przystankową, w której pękły szyby. Na szczęście...
W pomyłce kierowcy autobusu miejskiego, mieszkańcy osiedla widzieli szansę na zmianę trasy linii...
We wrześniu kierowca wjechał autem w przystanek "Nad Jarem" na Suchaninie, niszcząc wiatę. Teraz urzędnicy...
Nowy przystanek Przemyska, przebudowany w ramach Nowej Warszawskiej, wymaga poprawy - alarmują kierowcy...
- Śmiertelny wypadek, do którego doszło w niedzielę przy cmentarzu Witomińskim, powinien być sygnałem dla...
Pierwszy, na razie testowy przejazd pociągu elektrycznego po trasie Pomorskiej Kolei Metropolitalnej, odbył...
Gdy kolej żelazna dotarła do Gdańska w 1852 roku, kończyła bieg tuż za południowymi wałami obronnymi...
Nie milkną echa wypadku, do którego doszło 20 czerwca przy ul. Oliwskiej. Sprawa potrącenia wysiadającego z...
Publikujemy nagranie z monitoringu, na którym widać, jak kierowca gdyńskiego autobusu wybiega z pojazdu i...
- Dlaczego kara dla rowerzysty poruszającego się pod wpływem alkoholu odpowiada wartości roweru, podczas...
Kilka dni po wyburzeniu przystanku SKM Gdynia Leszczynki zaczęło się również wyburzanie sąsiedniego...
Na plac budowy węzła integracyjnego w Osowej wjechał ciężki sprzęt. Największe zmiany czekają teren przed...
Źle zaparkowane samochody utrudniają przejazd autobusom gdańskiej komunikacji miejskiej, nierzadko tak...
Nie tylko samą pandemią koronawirusa żyli mieszkańcy Trójmiasta w mijającym 2020 r. Widać to najlepiej po...
Wyjątkową niefrasobliwością wykazał się turysta z Wrocławia, który w poniedziałek wjechał rowerem do...
Prokuratura umorzyła sprawę stłuczki z udziałem porsche, które wjechało w przystanek autobusowy "Jasieńska"...
Wszystko wskazuje na to, że zdarzenie z udziałem porsche, którego kierowca w sobotę, 18.01.2020 r., z dużą...