Trefl i Gdańsk nagrodzeni na Gali 25-lecia PLS. Trzy...
Gala 25-lecia Polskiej Ligi Siatkówki okazała się wyjątkowym wydarzeniem dla gdańskiego środowiska...
Znaleziono 383 artykuły
Gala 25-lecia Polskiej Ligi Siatkówki okazała się wyjątkowym wydarzeniem dla gdańskiego środowiska...
Trefl Gdańsk został wicemistrzem Polski juniorów młodszych. Siatkarze Wojciecha Grzyba w Mrzeżynie w...
"Jesteśmy przekonani, że objęcie przez Trefla tytułu sponsora tytularnego przyniosłoby wymierne korzyści...
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
- Czujemy się po prostu skrzywdzeni. Mamy naprawdę bardzo dużo znaków zapytania w głowach, a na pewno dwa....
Trefl Gdańsk dokonał transferu przyjmującego z Holandii. 35-letni Gijs Jorna po testach medycznych i...
Paweł Pietraszko jest szóstym siatkarzem pozyskanym przez Trefl Gdańsk. 33-letni środkowy bloku podpisał...
Trefl Gdańsk ogłosił piąty transfer siatkarza na sezon 2024/25 i ponownie jest to zawodnik wracający do...
Trefl Gdańsk ogłosił czwarty transfer siatkarza na sezon 2024/25 i jest to czwarty zawodnik wracający do...
Trefl Gdańsk został dostrzeżony i nagrodzony. Na Gali Polskiej Ligi Siatkówki 2024, która odbyła się w...
Trefl Gdańsk obronił mistrzostwo Polski młodzików. Gdańscy siatkarze przebrnęli bez straty seta w całym...
W 2. lidze siatkówki kobiet doszło do bardzo ważnego pojedynki. Gedania Gdańsk wygrała w derbach z...
Trefl Gdańsk zagra z KGHM Cuprum Lubin we wtorek, 30 stycznia, o godz. 17:30. W oczekiwaniu na mecz 19....
Mikołaj Sawicki, siatkarz Trefla Gdańsk oraz Słoweniec Nejc Zmavc, piłkarz ręczny Energi Wybrzeża Gdańsk...
Po raz dwunasty wybierzecie Najlepszego Ligowca Roku w Trójmieście. Głosowanie ruszy w poniedziałek, 15...
VBW Arka Gdynia jest w trakcie gorącego okresu, bo w trakcie pięciu tygodni rozgrywa aż 12 meczów, w tym...
Barbora Wrzesiński została Ligowcem Grudnia 2023. Koszykarka VBW Arki Gdynia zebrała od was najwyższą...
2024 rok dobiega końca, więc pod lupę wzięliśmy najciekawsze mecze minionych miesięcy. Kierowaliśmy się...
Bezpośredni awans Wisła Kraków, mam nadzieję, że z Arką Gdynia. Trzecia drużyna to niespodzianka. Może...
Wojciech Łobodziński został Ligowcem Listopada 2023. To nagroda dla trenera Arki Gdynia za passę dziewięciu...