Piłkarz Arki Gdynia za żadne pieniądze nie zagra w Lechii...
Karol Czubak odpowiadał na pytania czytelników Trojmiastp.pl jako Ligowiec Listopada 2024 roku. Jedno z...
Znaleziono 59 artykułów
Karol Czubak odpowiadał na pytania czytelników Trojmiastp.pl jako Ligowiec Listopada 2024 roku. Jedno z...
Karol Czubak został Ligowcem Listopada 2024. To nagroda za strzelenie największej liczby goli wśród...
- Jak przychodziłem, wiedziałem, jakim piłkarzem jest Marcus, ile znaczy dla Arki, całej jej historii. Od...
- Naszym celem był awans do kolejnej rundy i ten cel finalnie osiągnęliśmy. Jesteśmy szczęśliwi, bo dalej...
Dzięki bramce w ostatnim meczu z Miedzią Legnica Karol Czubak wyprzedził Grzegorza Lisewskiego i uplasował...
Arka Gdynia otwiera się na klubowe legendy. Gole znów strzela Marcus. Najskuteczniejszy piłkarz w historii,...
- Trzeba zrobić wszystko, aby wytrzymać te cztery mecze, aby się po nich, a może nawet i wcześniej,...
Trefl Gdańsk kolekcjonuje sukcesy w siatkówce młodzieżowej. Złoty medal mistrzostw Polski juniorów...
Dzielnicowi radni, społecznicy i miejscy aktywiści znaleźli się na listach wyborczych do Rady Miasta...
Na tym piłkarzu Arka Gdynia nie zarobi, przynajmniej zimą. Karol Czubak podjął decyzję odnośnie transferu....
Karol Czubak nie zatrzyma się w Arce Gdynia na 77 meczach i 39 golach. Napastnik ma nawet ochotę na pobicie...
Trefl Gdańsk przystąpił do finałowych mistrzostw Polski w siatkówce w dwóch kategoriach wiekowych, ale w...
Arka Gdynia ustaliła terminy meczów I-ligowych na własnym stadionie w rundzie jesiennej. Aż sześć z ośmiu...
Trefl Gdańsk, mimo zmagania się z koronawirusem, zaliczył pierwsze sparingi przed rozgrywkami PlusLigi....
Artur Siemaszko, Mikołaj Łabojko i Łukasz Soszyński zostali nowymi piłkarzami Arki Gdynia. Ten pierwszy...
- Nie ukrywam, że chcę zostać w Arce Gdynia. Będę rozmawiał z właścicielem. Zobaczy, co dalej? - mówił...
Marcus awansował na 4. miejsce w klasyfikacji piłkarzy, którzy strzelili najwięcej goli w historii Arki...
Arka Gdynia odsyłała go na piłkarską emeryturę już poprzedniej zimy. Mógł być nawet rentierem, gdyż klub...
Piłkarska Gdynia ma coraz szersze podstawy. W B klasie występują aż trzy drużyny z tego miasta: Pomorzanin,...
Do 5 sierpnia można głosować na Jedenastkę 90-lecia Arki Gdynia. Plebiscyt jest prowadzony na klubowej...