Ruch Chorzów - Arka Gdynia. Walka o dobry bilans z...
Arka Gdynia walczy o pozytywny bilans z czołówką tabeli. Dotychczas na możliwe 18 punktów z drużynami z...
Znaleziono 112 artykułów
Arka Gdynia walczy o pozytywny bilans z czołówką tabeli. Dotychczas na możliwe 18 punktów z drużynami z...
- Bardzo mnie to cieszy, że nie tylko nowi akcjonariusze, którzy dzień po porażce z Katowicami wpłacili...
Arka Gdynia, trwoniąc punkty w ostatnich kolejkach, doprowadziła do najgorszego dla siebie scenariusza. O...
Lechia Gdańsk - Arka Gdynia 19 maja o godzinie 20:30 na Polsat Plus Arena Gdańsk. 46. derby Trójmiasta...
- Na derby patrzymy przez pryzmat awansu do ekstraklasy. Na pewno będziemy walczyć, a także aby pokazać, że...
Co prawda Marek Saganowski pogratulował już Arce Gdynia i trenerowi Wojciechowi Łobodzińskiemu awansu do...
Lechia Gdańsk już w sobotę, 4 maja może zapewnić sobie awans do ekstraklasy. Aby tak się stało, musi...
Energa Wybrzeże Gdańsk pokonała Corotop Gwardię Opole 31:29 (18:13) w drugiej kolejce fazy play-out Orlen...
Arka Gdynia grała w poprzedniej kolejce jako pierwsza i straciła fotel lidera Fortuna 1. Ligi na rzecz...
Regulamin rozgrywek Fortuna 1. Ligi jest jasny i wskazuje, że Arka Gdynia straciła fotel lidera Fortuna 1....
Lechia Gdańsk wygrała na wyjeździe z Podbeskidziem Bielsko-Biała 2:1, mimo że do przerwy przegrywała 0:1....
- Mało osób tam znam. Będzie bez sentymentów - mówi Tomasz Neugebauer, który wiosnę 2023 spędził na...
Arka Gdynia została ukarana przez Komisję Dyscyplinarną PZPN za mecz z Lechem Poznań z 7 grudnia ubiegłego...
- Wydaje mi się, że szanse są dość małe - tak Karol Czubak ocenia możliwość odejścia z Arki Gdynia już...
Arka Gdynia została ukarana przez Komisję Dyscyplinarną PZPN za mecz 16. kolejki Fortuna 1. Ligi z Lechią...
- Nic nie było konsultowane. Jeśli ktoś by mnie zapytał, to bym powiedział, że nie chcę grać. Pytałem się...
Arka Gdynia zremisowała na wyjeździe z GKS Katowice 1:1 (1:0), choć prowadziła od 19. do 73. minucie po...
Arka Gdynia w wyjazdowym meczu w GKS Katowice zamierza zdobyć tytuł mistrza półmetka Fortuna 1. Ligi, o ile...
Arka Gdynia będzie mistrzem półmetka Fortuna 1. Ligi, jeśli wygra w Katowicach, a nawet remis lub porażka...
- Chciałbym podziękować wszystkim kibicom, że wspierali nas w dobrych i złych chwilach. Arka Gdynia...