Energa Wybrzeże Gdańsk w kryzysie. Jacek Pauba: Biorę...
Energa Wybrzeże Gdańsk z nowym trenerem Patrykiem Romblem chce wyjść z kryzysu. Piłkarze ręczni wygrali...
Znaleziono 133 artykuły
Energa Wybrzeże Gdańsk z nowym trenerem Patrykiem Romblem chce wyjść z kryzysu. Piłkarze ręczni wygrali...
Gedania 1922 Gdańsk pokonała Bałtyk Gdynia 1:0 (1:0) w meczu 27. kolejki grupy drugiej III ligi. Spotkanie...
- Nie będę oszukiwał. Jest praktycznie, można powiedzieć, tragicznie - to ocena Michała Buchalika sytuacji...
Arka Gdynia zaprezentowała się kibicom na "Górce" przy ul. Ejsmonda. Przedstawiono 27 piłkarzy z 29,...
Takiego miesiąca życzylibyśmy sobie jak najczęściej. Były medale mistrzostw Polski koszykarek i rugbistów,...
- Jestem przekonany, że możemy wygrać. Zobaczą jak polska husaria broni. Skupiamy się na tym, aby jak każdy...
Arka Gdynia w ciągu kilku dni przemierzyła drogę z nieba do piekła. Po euforii związanej z awansem do...
- Najważniejsze były 3 punkty. Z nich możemy się cieszyć. Co do gry, nie będę się wypowiadał - tak trener...
Sprawdziliśmy, jak radzą sobie trójmiejskie drużyny ligowe z organizowaniem noclegów podczas wyjazdów,...
- Nie ma co siać paniki. Jeżeli będziemy tak pracować dalej, to jestem spokojny, że awansujemy do...
- Mam troszkę takie mieszane odczucia. Uważam, że pozostawiliśmy po sobie bardzo dobre wrażenie. Szkoda, że...
Zagraliśmy fatalne spotkanie. Musimy się obudzić, bo tak dalej był nie może. To jest ostatni dzwonek -...
Czerwona kartka, złe wejście w drugą połowę, gol stracony po stałym fragmencie gry oraz przede wszystkim...
- To nagroda dla zawodników i całego klubu. Skazują nas na porażkę, ale w futbolu dużo niżej notowane...
W sobotę, 1 sierpnia rusza sezon w IV i V lidze piłkarskiej. Oba szczeble są liczniejsze niż w poprzednim...
Lechia Gdańsk, przegrywając z Cracovią u siebie 0:3, znacznie oddaliła się od ligowego podium. - Za mało...
Lechia Gdańsk - Arka Gdynia. 44. derby Trójmiasta zakończą 27. kolejkę PKO BP Ekstraklasy, która wznowiła...
- Najważniejsze były 3 punkty. Teraz możemy spokojnie przygotowywać się do następnego meczu - ocenił Maciej...
Jednym z najbardziej zdenerwowanych piłkarzy po meczu Arka Gdynia - Lechia Gdańsk (2:2) był bramkarz gości....
- Czułem, że byliśmy w stanie wygrać z Lechią Gdańsk. W poprzednich meczach było widać po drużynie, że po...