Lechia Gdańsk zrealizowała najlepszy scenariusz. Bogdan...
"Jesus Imaz, Afimico Pululu czy... Bogdan Wiunnyk. Który z nich "wystrzeli" na Polsat Plus Arenie Gdańsk?"...
Znaleziono 121 artykułów
"Jesus Imaz, Afimico Pululu czy... Bogdan Wiunnyk. Który z nich "wystrzeli" na Polsat Plus Arenie Gdańsk?"...
- Oczywiście, że mogę powiedzieć, że celem Arki Gdynia jest awans bezpośredni. Jeżeli ja, jako trener...
Trefl Sopot ogłosił przedłużenie kontraktu z Jakubem Schenkiem. MVP ostatnich finałów Orlen Basket Ligi...
Po czwartkowym ogłoszeniu przedłużenia umowy z kanadyjskim obwodowym - Aaronem Bestem, w sobotę Trefl Sopot...
Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia po ogłoszeniu nowego trenera, Artura Gronka, przystępuje do procesu...
- Jestem zmęczony tym liczeniem. Jeżeli wygramy trzy ostatnie mecze, to będziemy na 1. miejscu. Trochę...
Arka Gdynia po ciężko wywalczonej wygranej z Resovią 3:2 (2:1), znalazła się o dwa zwycięstwa od...
- Gdynia bardzo zasługuje na grę w ekstraklasie, tak samo i ten stadion, i kibice. Również i my - zawodnicy...
- Nie zachwycany się tym meczem, czy tymi dwoma wcześniejszymi, które wygraliśmy. Po prostu patrzymy teraz...
Arka Gdynia w meczu z Apklanem Resovia pokazała jak powinno się grać u siebie z drużynami z dołu tabeli....
Grzegorz Witt jako Ligowiec Miesiąca za pracę w sztabie reprezentacji Polski podczas piłkarskich mistrzostw...
Arka Gdynia ma nowego członka w sztabie szkoleniowym. Dołączył do niego Michał Galikowski, który będzie...
Arka Gdynia ma w sumie 6 piłkarzy, którym wygasną kontrakty 30 czerwca 2023 roku. Na pewno nie przedłuży...
Arka Gdynia opublikowała niespełna 3-minutowy zapis konferencji prasowej po meczu z Bruk-Bet Termalicą...
Nie tylko w piłce nożnej zwykło się mawiać, że bilans musi "wyjść na zero". W przypadku domowych meczów...
- Bez względu na to, co będzie się działo w sektorze gości, nie zdeprymuje mnie to. Wydaje mi się, że...
- To są mecze o awans do ekstraklasy. Taki poziom sędziowania jest skandaliczny dla mnie - ocenił Janusz...
Arka Gdynia przegrała na wyjeździe z Wisłą Kraków 0:1 (0:0) w 3. kolejce Fortuna 1. Ligi. O niepowodzeniu...
Arka Gdynia zaprezentowała się kibicom na "Górce" przy ul. Ejsmonda. Przedstawiono 27 piłkarzy z 29,...
Arka Gdynia liczy, że mecz z Sandecją Nowy Sącz zgromadzi na trybunach ponad 10 tysięcy kibiców. Będzie to...