Arka Gdynia wiceliderem Fortuna 1. Ligi i co dalej?...
- Nawet piłkarzom powiedziałem przed meczem, że chcę być na tym 2. miejscu i co najmniej chcę tam zostać....
Znaleziono 187 artykułów
- Nawet piłkarzom powiedziałem przed meczem, że chcę być na tym 2. miejscu i co najmniej chcę tam zostać....
Energa Wybrzeże Gdańsk z nowym trenerem Patrykiem Romblem chce wyjść z kryzysu. Piłkarze ręczni wygrali...
Jak poradzić sobie z rozstaniem? Jak rozpoznać toksycznego partnera, a może dieta lecząca depresję?...
Gedania 1922 Gdańsk pokonała Bałtyk Gdynia 1:0 (1:0) w meczu 27. kolejki grupy drugiej III ligi. Spotkanie...
- Nie będę oszukiwał. Jest praktycznie, można powiedzieć, tragicznie - to ocena Michała Buchalika sytuacji...
Nie tylko w piłce nożnej zwykło się mawiać, że bilans musi "wyjść na zero". W przypadku domowych meczów...
Arka Gdynia zaprezentowała się kibicom na "Górce" przy ul. Ejsmonda. Przedstawiono 27 piłkarzy z 29,...
- Uważam, że jesteśmy nadal w grze i mamy realne szanse na zakończenie tego sezonu bezpośrednim awansem -...
Tomasz Kaczmarek obalił dwa główne mity, które od lat towarzyszą polskiej piłce nożnej. Mówią one, że awans...
Takiego miesiąca życzylibyśmy sobie jak najczęściej. Były medale mistrzostw Polski koszykarek i rugbistów,...
Arka Gdynia w drugim meczu z rzędu na własnym boisku dała swoim kibicom wielkie emocje, ale w...
Arka Gdynia dopiero po raz trzeci w tym sezonie zakończyła mecz bez straty gola. I po raz trzeci miało to...
Arka Gdynia miała atakować 3. miejsce w tabeli Fortuna 1. Liga, ale na razie spadła na 9. pozycję. - Jest...
- Jestem przekonany, że możemy wygrać. Zobaczą jak polska husaria broni. Skupiamy się na tym, aby jak każdy...
Arka Gdynia w takich okolicznościach jeszcze nie traciła punktów w tym sezonie. Tym większe są: złość, ból...
- Lechia Gdańsk nie zwykła przegrywać w takim wymiarze. Porażka jest za wysoka, ale w tym przypadku mogę...
Arka Gdynia w ciągu kilku dni przemierzyła drogę z nieba do piekła. Po euforii związanej z awansem do...
- Najważniejsze były 3 punkty. Z nich możemy się cieszyć. Co do gry, nie będę się wypowiadał - tak trener...
- Liderzy zespołu powinni dawać drużynie znacznie więcej i tego od nich oczekuje. W drugiej połowie...
Sprawdziliśmy, jak radzą sobie trójmiejskie drużyny ligowe z organizowaniem noclegów podczas wyjazdów,...