Wzgórze Hoplity w Gdańsku. Mieszkania z ogrzewaniem...
W Gdańsku, u zbiegu ul. Kartuskiej i Myśliwskiej, powstaje atrakcyjnie usytuowana inwestycja - Wzgórze...
Znaleziono 953 artykuły
W Gdańsku, u zbiegu ul. Kartuskiej i Myśliwskiej, powstaje atrakcyjnie usytuowana inwestycja - Wzgórze...
Nadchodzi ten czas w roku, gdy trójmiejskie plaże, bulwary i deptaki przeżywają oblężenie. Nie każdy jednak...
Jak przebiegają prace archeologiczne na obszarze kurhanów, które są eksplorowane na terenie przyszłej...
Naziemny parking pomiędzy CH Riviera i halą Polsat Plus Arena w Gdyni coraz częściej bywa zablokowany z...
Gdańska Morena (administracyjnie Piecki-Migowo) to atrakcyjna, dobrze rozwinięta i świetnie skomunikowana...
Radni dzielnic w Gdyni od 1 maja będą mogli jeździć komunikacją miejską za darmo. - To krok w stronę...
Sopot wkrótce wzbogaci się o kolejny punkt widokowy. Będzie zlokalizowany u podnóża Królewskiego Wzgórza,...
Marzec przyniósł na rynku deweloperskim porcję kolejnych nowości. Tym razem jednak dużych zaskoczeń nie ma....
Lutowy przegląd nowości mieszkaniowych wprowadzonych do sprzedaży przez trójmiejskich deweloperów...
- Wydaje się, że powoli żart "jadę do Egiptu, bo nie stać mnie na wakacje nad Bałtykiem" możemy przerabiać...
Doki, Wzgórze Hoplity, osiedla: Synteza, Lema i Perspektywa w Gdańsku, a także Widoki w Rumi oraz...
Karnawał rozkręca się w najlepsze, dlatego w drugim tygodniu lutego nie brakuje imprez w Trójmieście. Czeka...
Największa i prawdopodobnie najstarsza cegielnia w Sopocie działała przy obecnej ul. Piaskowej,...
Bloki, te starsze, jak na Zaspie lub Przymorzu oraz nowsze, takie jak np. na Łostowicach, domy - mniejsze i...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Zakup domu jednorodzinnego to inwestycja w wygodę codziennego życia. Chętnych do zakupu takich...
Początek roku w streamingu zdecydowanie należy do polskich seriali. Na Netflixie coraz większą popularność...
Zerwana sieć trakcyjna na Strzyży spowodowała poranny paraliż na liniach tramwajowych. W porannym szczycie...
Choć nie możemy jeszcze mówić o obfitych opadach śniegu, to gdy już uda się go trochę "złapać", miłośnicy...
Dyskusje nad planami miejscowymi dla dawnej zajezdni tramwajowej w Oliwie, polany przy ul. Wołkowyskiej na...