Riposta czytelniczki o mieszkaniu w Sopocie. "A ja...
Wychowałam się w Sopocie i prawie całe życie tutaj mieszkałam. Uważam, że jest to świetne miejsce do życia,...
Znaleziono 5341 artykułów
Wychowałam się w Sopocie i prawie całe życie tutaj mieszkałam. Uważam, że jest to świetne miejsce do życia,...
Jakiś czas temu, przeglądając Kalendarz imprez, natknęłam się na zdanie: "impreza millenials friendly -...
Sopoccy radni zmienili regulamin utrzymania czystości i porządku w mieście. Wykreślili z niego zapisy...
Choć nie pozostał po tym zdarzeniu żaden zapis w dzienniku działań bojowych, to 2 września 1939 r. wojsko...
Przeczytałam właśnie na Trojmiasto.pl artykuł Wszyscy chętnie jadą tu na wakacje, nikt nie chce mieszkać"....
Tatiana Pękala, która przez lata mieszkała w Gdańsku, 18 lat temu postanowiła wyjechać w poszukiwaniu...
Przed nami kolejny weekend maja. Jak spędzić wolny czas z dziećmi? Od piątku do niedzieli czeka na was...
W tym tygodniu obchodzimy święto wszystkich mam. Z okazji Dnia Matki jest organizowanych wiele imprez w...
Generalnie w przestrzeni publicznej psy zawsze powinny być na smyczy lub w kagańcu. W praktyce zapisy są...
Dwa wielkie marsze poparcia - jeden Karola Nawrockiego, a drugi Rafała Trzaskowskiego - przejdą w...
Ranking - najlepsze bistra w Trójmieście. Nie wiesz, gdzie dobrze zjeść w Gdańsku, Gdyni czy Sopocie? W...
Znane są już pełne, oficjalne wyniki wyborów na prezydenta. Zwycięzcą pierwszej tury wyborów jest Rafał...
W przedostatniej, 17. kolejce, Ekstraligi Rugby wydarzeniem będą derby Trójmiasta. Po raz 132., licząc ligę...
Które korporacje taksówkarskie uznają Trójmiasto za jedną strefę, a które dzielą je i między miastami...
Czy na trójmiejskich plażach można spacerować z psami? To pytanie co roku budzi kontrowersje, ale również...
Rezerwujcie czas, bo maj rozkręca się na dobre, a wraz z nim imprezowe Trójmiasto. W tym tygodniu bardzo...
Już w tę sobotę, 17 maja, odbędzie się kolejna odsłona Europejskiej Nocy Muzeów. Jej uczestnicy będą mogli...
W środę, 14 maja, koszykarze Trefla Sopot rozpoczną rywalizację w ćwierćfinale Orlen Basket Ligi. Rywalem...
Został miesiąc do rozpoczęcia sezonu kąpielowego w Trójmieście. 15 czerwca jako pierwsze otwarte zostanie...
Czy korzystając z przejazdów taksówkami różnych korporacji, jednak o względnie zbliżonych cenach, można tę...