Kameralne spotkanie i kolacja z Jolantą Kwaśniewską
Ten wieczór był nie tylko okazją do poznania kulis życia pierwszej damy, ale także inspiracją do działania...
Znaleziono 682 artykuły
Ten wieczór był nie tylko okazją do poznania kulis życia pierwszej damy, ale także inspiracją do działania...
To był wieczór pełen miłości, wdzięczności i radości z celebrowania wyjątkowego dnia. 26 maja restauracja...
W czwartek, 15 maja, w gdańskim Hotelu Hilton odbyła się kolacja degustacyjna otwierająca MDWA - młodszą...
Przed nami kolejny weekend maja. Jak spędzić wolny czas z dziećmi? Od piątku do niedzieli czeka na was...
Wakacyjny wyjazd nad wodę często kojarzy się z beztroską, opalaniem i... niekoniecznie zdrowym jedzeniem....
Gdzie zjeść w Gdyni? Spędzając czas w mieście, warto poznać miejsca uznawane za najlepsze restauracje. W...
W kwietniowej odsłonie cyklu Nowe Lokale odwiedziliśmy aż pięć smakowitych miejsc. Zaczęliśmy od śniadania,...
Dokąd na dobre śniadanie w Trójmieście? Mam wrażenie, że to pytanie zadają sobie nie tylko turyści, ale...
Malutką wiewiórkę, która potrzebowała pomocy, zauważyli spacerowicze. Futrzak najprawdopodobniej spadł z...
To był bardzo motywujący wieczór, pełen kobiecej siły i wartościowych rozmów. W sobotę, w hotelu My Story...
Wybierając się na rodzinny obiad, często szukamy restauracji, która sprawdzi się zarówno dla seniorów, jak...
Restauracja Vana, która szczyci się tym, że karmi zdrowo, mieści się na wrzeszczańskim osiedlu Garnizon. W...
Balkon to idealne miejsce, aby stworzyć własny, zielony zakątek w miejskiej przestrzeni. Wybór odpowiednich...
Pomidory to jedne z najwdzięczniejszych roślin do uprawy w donicach. Jeśli masz balkon, a pogoda dopisuje,...
Zbliża się Dzień Kobiet, a razem z nim okazja do świętowania solo, w parze lub w gronie przyjaciółek....
Minęły dwa miesiące od zamknięcia Hali Targowej w Gdańsku. Jej nowy właściciel rozpoczął proces...
Coraz więcej rodzin, stojąc w obliczu straty bliskiej osoby, decyduje się na organizację stypy w...
- Kocham pulsujące serce miasta i niemal całe życie marzyłam, by mieszkać w centrum. 20 lat zajęło mi, żeby...
Początek roku to doskonały czas na zmiany. Nie omijają one kulinarnej mapy Trójmiasta, na której w...
Spacer po plaży, a może po parku w Jelitkowie? Ta nadmorska lokalizacja jest bardzo urokliwa i wiele osób...