Mieszkam w Sopocie, ale nie czuję się tu jak u siebie
Przeczytałam właśnie na Trojmiasto.pl artykuł Wszyscy chętnie jadą tu na wakacje, nikt nie chce mieszkać"....
Znaleziono 688 artykułów
Przeczytałam właśnie na Trojmiasto.pl artykuł Wszyscy chętnie jadą tu na wakacje, nikt nie chce mieszkać"....
- Jeszcze kilka lat temu nie wyobrażałam sobie życia bez samochodu. Dziś poruszam się po Trójmieście...
Coraz lepsza pogoda zachęca do aktywnego spędzania czasu na świeżym powietrzu. Popularną formą aktywności...
Jak co roku gdańskie szkoły podstawowe będą organizować półkolonie dla dzieci i młodzieży. Tym razem w...
Mediany cen najmu 1- i 2-pokojowych mieszkań w Trójmieście wynoszą 2700 zł w Gdańsku, 2500 zł w Gdyni i...
Gdy kwiecień roku 1955 ma się już ku końcowi, wszyscy czekają na bardzo ważny dzień - i wcale nie chodzi o...
Trójmiasto - czyli Gdańsk, Gdynia i Sopot - to wyjątkowy punkt na mapie Polski. Każde z tych miast ma swój...
12 kwietnia po raz ostatni w sezonie 2024/25 można pojeździć na łyżwach. Od godziny 12 zaprasza...
Kibice rugby chcący obejrzeć ligowe zmagania powinni wybrać się w sobotę do Gdyni, bo kolejna okazja do...
Planując rodzinny obiad, często stajemy przed dylematem: gdzie znaleźć restaurację, która będzie...
Ciemności na ulicach, pociągi kursujące niezgodnie z rozkładem jazdy i chuligani rozbijający sklepowe...
Pierwsze wiosenne słońce obudziło nie tylko przyrodę, ale i... rozebrało niektórych ludzi. Słoneczna aura...
Oficjalnie ekstraliga rugby wznowi sezon 2024/25 w dniach 15-16 marca, ale ligowa rywalizacja rozpocznie...
W Biegu Inki, który odbył się w sobotę w Sopocie, czasy nie były mierzone, nie było typowej rywalizacji o...
Minęły dwa miesiące od zamknięcia Hali Targowej w Gdańsku. Jej nowy właściciel rozpoczął proces...
Ranking - najlepsza fotowoltaika w Trójmieście. Szukasz specjalistów od fotowoltaiki w Gdańsku, Gdyni czy...
Śnieg ponownie daje wiele możliwości na nowe aktywności. Jedną z nich - uwielbianą szczególnie przez dzieci...
Dobra wiadomość dla spacerowiczów, mieszkańców i turystów odwiedzających molo w Brzeźnie. Po zaplanowanym...
W Gdańsku, Gdyni i Sopocie mroźne poranki dają się we znaki kierowcom. Spadek temperatury do minus 5 stopni...
"Piwna ściana", czyli automat do samodzielnego nalewania piwa przez klientów, działa dziś raptem w dwóch...