Lechia Gdańsk wskazała pierwszego trenera. Radosław Bella...
Lechia Gdańsk wskazała pierwszego trenera. W tej roli w wyjazdowym meczu z GKS Katowice zaprezentuje się...
Znaleziono 16 artykułów
Lechia Gdańsk wskazała pierwszego trenera. W tej roli w wyjazdowym meczu z GKS Katowice zaprezentuje się...
Niewiele ponad dwa tygodnie pozostały do startu sezonu w Ekstralidze rugby. Swoje cele wyznaczyły już...
Ogniwo Sopot przygotowuje się do sezonu pod okiem Thomasa Fidlera. Nowy trenera, a także filar I linii...
Arka Gdynia zatrudniła czterech nowych piłkarzy. Kontrakty otrzymali dwaj pomocnicy: Egipcjanin Abdallah...
Znamy ostateczny skład reprezentacji Polski na piłkarskie mistrzostwa świata 2022, które od 20 listopada do...
- My potrzebujemy ludzi optymalnie przygotowanych do wojny, do walki wręcz od samego początku. Jestem...
Lechia Gdańsk "kupiła czas". Nie przeprowadziła trzeciego z zapowiadanych transferów. Do 12 września...
Tomasz Byszko, dotychczasowy asystent Tomasza Kaczmarka, prowadzi treningi z IV-ligowymi rezerwami Lechii...
Tylko do północy 24 stycznia trwać będzie głosowanie na Ligowca Roku 2020. Możecie przydzielić 3, 2 oraz 1...
Patryk Lipski opuszcza Lechię Gdańsk, która ustaliła warunki transferu z Piastem Gliwice. W poniedziałek...
- Będziemy bardzo odważną drużyną - zapewnia Aleksandar Rogić, nowy trener Arki Gdynia, który 20...
- Nie chcę zaklinać rzeczywistości, ani być hipokrytą, czy rzucać słów na wiatr i bawić się w wizjonera....
- Nigdzie się nie wybieram. Jednak mądrzejszy będę po rozmowie z prezesem. Jeżeli mam odejść z Lechii...
Maciej Kalkowski został nowym trenerem juniorów starszych Lechii Gdańsk. Klub ogłosił, że Tomasz...
W Lechii, podobnie jak przed rokiem, w tajemnicy zatrudniono nowego trenera przygotowania motorycznego....
Lechia zwolniła trenera Joaquima Machado, choć jeszcze w sobotę nie było zgody większościowego...