Arka Gdynia traci dwóch podstawowych piłkarzy. Kadra na...
Arka Gdynia traci dwóch podstawowych piłkarzy. Już wyjechał Sebastian Milewski, który może zmienić klub...
Znaleziono 68 artykułów
Arka Gdynia traci dwóch podstawowych piłkarzy. Już wyjechał Sebastian Milewski, który może zmienić klub...
Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy dokonało zmian w Radzie Nadzorczej Lechia Gdańsk SA. Z władz...
Lechia Gdańsk w 28. kolejce bronić będzie pozycji lidera w wyjazdowym meczu z Górnikiem Łęczna, który jest...
- Nie zasilił nas nowy zaciąg, będziemy bazować na tych zawodnikach, którzy osiągnęli bardzo dobry rezultat...
Lechia Gdańsk zagra z Szachtarem Donieck na zakończenie zgrupowania w Turcji. Sparing został wyznaczony na...
Arthur Kaldynski, Piotr Szczodrowski i Tadeusz Zdunek wpłacili po 100 tysięcy złotych i tym samym każdy z...
Pod koniec sierpnia alarmowaliśmy, że po 16-letniej współpracy może nastąpić rozwód na linii Lechia Gdańsk...
Znany jest termin piłkarskich derbów Trójmiasta. Arka Gdynia - Lechia Gdańsk zmierzą się w ramach 16....
Magdalena Urbańska została dyrektorem zarządzającym, a Michał Fijałkowski, dyrektorem marketingu i...
Lechia Gdańsk 23 września z GKS Katowice ma zagrać niemal przy pustych trybunach. Komisja Dyscyplinarna...
Lechia Gdańsk dokonała zmian we władzach klubu. W zarządzie są już wyłącznie przedstawiciele nowego...
Lechia Gdańsk w zarządzie ma wyłącznie prezesa. Zbigniew Ziemowit Deptuła wiążące decyzje może podejmować...
Lechia Gdańsk przygotowania do nowego sezonu rozpocznie 14 czerwca. Z wypożyczeń wrócą: Jan Biegański,...
- Nie będę oszukiwał. Jest praktycznie, można powiedzieć, tragicznie - to ocena Michała Buchalika sytuacji...
Nie będzie powtórki z meczów z Widzewem Łódź i Śląskiem Wrocław, gdy niemal do ostatniej chwili trwały...
Oldboy's Lechia Gdańsk wydali oświadczenie - jak czytamy - "w trosce o dobro klubu, drużyny oraz wizerunku...
Edyta Ernest przestała pełnić funkcję członka zarządu Lechii Gdańsk. Klub nie określił się, co do...
Piłkarze Lechii Gdańsk w czwartek, 19 stycznia o godzinie 13 czasu polskiego rozegrają ostatni sparing...
- Mogę zostać w Gdańsku i 10 lat. Dzieci chodzą tu do szkoły. Mam klauzulę w kontrakcie. Myślę, że dam radę...
Lechia Gdańsk na razie nie zostanie sprzedana. Większościowy akcjonariusz za swój pakiet oczekuje więcej...