Odra Opole - Arka Gdynia. Śrubowanie passy. Trener: Nie...
Arka Gdynia pojechała do Odry Opole po piąte zwycięstwo z rzędu i czwarte kolejne bez straty gola w Betclic...
Znaleziono 183 artykuły
Arka Gdynia pojechała do Odry Opole po piąte zwycięstwo z rzędu i czwarte kolejne bez straty gola w Betclic...
- Wydaje mi się, że szanse są dość małe - tak Karol Czubak ocenia możliwość odejścia z Arki Gdynia już...
- Jeżeli sytuacja jest tak, że są problemy różnego rodzaju, na pewno to zbliża zawodników do siebie, także...
Porozumienie między akcjonariuszami odnośnie przeprowadzenia zmian właścicielskich na razie nie usnęło...
"Bajka", "Zawisza", "Znicz" - nazwy te dużej części starszych czytelników portalu Trójmiasto.pl...
- Jestem w Arce Gdynia już 33 lata. To nie tylko praca, ale styl życia. Nigdy nie byłem pracownikiem...
Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020 ruszyły z rocznym poślizgiem spowodowanym pandemią koronawirusa....
Chociaż od zakończenia II wojny światowej minęło już ponad 70 lat, na terenie Trójmiasta wciąż zalega...
Piotr Szczotka na ligowych parkietach spędził 21 lat. - Nigdy nie spodziewałem się, że spotka mnie to, co...
Trenerzy reprezentacji Polski koszykarzy Mike Taylor oraz koszykarek Arkadiusz Rusin, podali szerokie...
Trójmiejski deweloper stanie się częścią warszawskiej grupy Dom Development specjalizującej się w budowie...
Anthony Hickey oficjalnie pożegnał się z Asseco i przeszedł do cypryjskiego AEK Larnaka. Natomiast w Gdyni...
Na zakończenie zimowych sparingów piłkarze Arki przegrali z Wisłą w Płocku 0:2 (0:1). Dla Konrada Jałochy...
Dundee United poinformował o podpisaniu kontraktu z Michałem Szromnikiem. Były bramkarz Arki i...
Piłkarze Arki wracają na historyczny stadion przy ul. Ejsmonda. Meczów piłkarskich na tym obiekcie, który...
W Tauron Basket Lidze panuje duży ruch na rynku transferowym. Po wprowadzeniu do ligi czterech nowych...
Ostatnie sparingi przed startem rundy wiosennej III ligi nie były udane dla trójmiejskich drużyn. Bałtyk...
Polonia Gdańsk odniosła czwarte sparingowe zwycięstwo tej zimy pokonując V-ligowe Centrum Pelplin 4:2...
Po sobotnich sparingach III-ligowców najwięcej powodów do zadowolenia jest w Gdyni. Piłkarze Bałtyku...
Kiepsko spisali się piłkarze Lechii w drugim sparingu w Gniewinie. Gdańszczanie przegrali z beniaminkiem...