Karol Czubak Ligowcem Listopada 2024. Tytuł dla...
Karol Czubak został Ligowcem Listopada 2024. To nagroda za strzelenie największej liczby goli wśród...
Znaleziono 39 artykułów
Karol Czubak został Ligowcem Listopada 2024. To nagroda za strzelenie największej liczby goli wśród...
- Myślę, że ten zespół ma potencjał, aby jeszcze niejedną osobę i drużynę zaskoczyć. W siatkówkę chciałbym...
Trefl Gdańsk rozegra pierwszy mecz w Ergo Arenie w sezonie 2021/22. W 2. kolejce PlusLigi podejmie Aluron...
Wrotki, joga, biegi przeszkodowe OCR, gry na orientację, przejażdżki rowerowe, a także turnieje siatkówki...
W związku z panującą pandemią i zakończeniem sezonu PlusLigi przed fazą play-off, Trefl Gdańsk wprowadził...
- Trener Michał Winiarski wyznaczył nam drogę. Z dnia na dzień mamy pracować i stawać się coraz lepsi....
Trefl Gdańsk skompletował drużynę na sezon 2019/2020. Czternastoosobowy skład zamknął Mateusz Janikowski....
Polscy siatkarze wygrali z Tunezją 3:0 (25:15, 25:19, 25:19) w pierwszym meczu turnieju kwalifikacyjnego o...
- Zobaczycie mnie w formie, w której wcześniej nigdy nie byłem - zapewnia Wilfredo Leon. Od piątku do...
Wraz z początkiem wakacji, a także kalendarzowego lata, Trójmiasto będzie obfitować w różnego rodzaju...
Reprezentacja Polski koszykarzy stawiła się w Ergo Arenie, rozpoczynając przygotowania do meczów...
Maciej Kossakowski został zwycięzcą zaciętej, majowej rywalizacji w sportowym Typerze Trojmiasto.pl. Triumf...
972 to nowy rekord obstawień jednego meczu w Typerze Trójmiasto.pl. Takie zainteresowanie wywołało pierwsze...
Barbara Werner została zwyciężczynią marcowej klasyfikacji punktowej Typera Sportowego Trojmiasto.pl. Za...
Marek Figura okazał się najlepszy w lutym w klasyfikacji punktowej Typera Sportowego Trojmiasto.pl. Za...
Szymon Wojcieszuk zwyciężył w styczniowej edycji Typera Sportowego Trojmiasto.pl. Zwycięzca był najlepszy...
Henryk Kiszka został zwycięzcą grudniowej edycji Typera Sportowego Trojmiasto.pl. Zwycięzca w nagrodę...
Typer Sportowy Trojmiasto.pl w listopadzie zakończył się zwycięstwem Mariusza Kamińskiego. Zwycięzca w...
W październikowym Typerze Trojmiasto.pl sypnęło niespodziankami. Najwięcej punktów wśród 1040 typujących...
We wrześniu Typer Trojmiasto.pl rozszerzył się o kolejne dyscypliny, gdyż sezony rozpoczęły ligi piłki...