Wodecki Twist. Koncert na molo w hołdzie Zbigniewowi...
W sobotę na sopockim molo wybrzmiały najpiękniejsze piosenki Zbigniewa Wodeckiego. W ramach projektu...
Znaleziono 112 artykułów
W sobotę na sopockim molo wybrzmiały najpiękniejsze piosenki Zbigniewa Wodeckiego. W ramach projektu...
Karol Czubak odpowiadał na pytania czytelników Trojmiastp.pl jako Ligowiec Listopada 2024 roku. Jedno z...
Jak pandemia wpłynęła na relacje między pacjentami a lekarzami? Dlaczego treści antyszczepionkowe zyskują...
- Musimy mieć odpowiedni plan i trzeba zrealizować go skrupulatnie. Nie powinniśmy rzucać się na głęboką...
Czerwiec w sportowym Trójmieście stał pod znakiem żółto-czarnych barw i pierwszego od 16 lat mistrzostwa...
Święto miłośników architektury, kultury i designu. W tym roku festiwal Open House Gdynia świętował 10-lecie...
- Mojej ukochanej Lechii Gdańsk nigdy nie opuściłem jako zawodnik i zamierzam tutaj grać od początku do...
- Jeśli będą chcieli się nauczyć to z chęcią to zrobię, ale może być też tak, że po zwycięstwie zatańczę ją...
- Chciałem osiągnąć jeszcze jeden cel - tytuł mistrza Polski, a to był najgorszy rok dla klubu i dla mnie...
Daniel Kaczmarek po dwóch nieudanych meczach, poświęcił 2 tygodnie na pracę w warsztacie i intensywne...
Razem z synem wynajmował pokój w jednej z kamienic w centrum Gdańska. Został jednak wyrzucony na bruk, bo...
Przemysław Stolc w sobotę, 23 lipca o godzinie 17:30 w meczu z Zagłębiem Sosnowiec ma szansę po raz...
Test bezalkoholowego prosecco i wina musującego - w tym upalnym czasie sprawdziliśmy w naszej redakcji 10...
Rasmus Jensen pozostanie kapitanem w sezonie 2022. To pierwsza decyzja podczas zgrupowania, na które Zdunek...
- Gdy słyszę, że Tadeusz Zdunek czy ktokolwiek inny w tym klubie nie chciał awansować do PGE Ekstraligi,...
"Domowa Gastrobanda" to książka kulinarna nieco różniąca się od wszystkich innych. Co prawda znajdziecie...
VBW Arka Gdynia straciła ważną koszykarkę. Mistrzynie Polski opuściła Laura Miskiniene. Z kibicami...
Hokeiści Stoczniowca Gdańsk wciąż nie mogą pozbierać się po decyzji Stoczniowca Gdańsk o zaprzestaniu...
Wychowanek Stoczniowca Gdańsk Filip Ananiew znalazł się na czołówkach lokalnych mediów w Michigan....
- Znam swoją wartość. Nie będę wymyślał, że będę miał tyle czy tyle bramek i asyst. Transfer do Arki Gdynia...