Ranking Perspektywy 2025. Znamy najlepsze licea i technika
Opublikowano wyniki XXVII Rankingu Liceów i Techników Perspektywy 2025. Które szkoły średnie są najlepsze...
Znaleziono 27 artykułów
Opublikowano wyniki XXVII Rankingu Liceów i Techników Perspektywy 2025. Które szkoły średnie są najlepsze...
Kończy się rekrutacja uzupełniająca do szkół średnich 2024/25. W piątek, 2 sierpnia, szkoły ponadpodstawowe...
Rozpoczyna się rekrutacja uzupełniająca do szkół średnich 2024/25 - po I etapie w placówkach są jeszcze...
Tylko do piątku, 19 lipca, do godz. 15 uczniowie mają czas na potwierdzenie woli przyjęcia do szkoły...
12 lipca, w piątek, szkoły średnie ogłoszą wyniki tegorocznej rekrutacji na rok szkolny 2024/25 -...
Najlepsze licea ogólnokształcące i technika na Pomorzu, w Trójmieście i w Polsce według Rankingu...
Dwa i pół roku trwał remont pływalni przy Szkole Podstawowej nr 2 w Gdańsku. W końcu został oddany do...
Absolwenci szkół podstawowych do czwartku 28 lipca do godz. 15 mają czas, by potwierdzić chęć podjęcia...
- To są żarty, progi jak na Harvard, ograniczenie liczby miejsc, bo magistrat zapomniał, że ma 1,5...
Rekrutacja do szkół średnich 2022/2023 trwa. W czwartek, 21 lipca, ogłoszono listy zakwalifikowanych i...
Znamy najlepsze licea ogólnokształcące i technika na Pomorzu. Opublikowano Ranking Perspektywy 2022, w...
Po raz kolejny III Liceum Ogólnokształcące z Oddziałem Dwujęzycznym im. Marynarki Wojennej RP w Gdyni...
Już za kilka dni uczniowie Zespołu Szkół Energetycznych w Gdańsku będą mogli korzystać z wyremontowanego...
Sezon studniówkowy w pełni, a my ponownie towarzyszymy trójmiejskim licealistom w tym ważnym balu. W piątek...
Po raz kolejny III Liceum Ogólnokształcące z Oddziałem Dwujęzycznym im. Marynarki Wojennej RP w Gdyni...
Technik energetyk, elektryk czy technik systemów energetyki odnawialnej - uczniowie szkolący się w tych...
III Liceum Ogólnokształcące z Oddziałem Dwujęzycznym im. Marynarki Wojennej RP w Gdyni zostało liderem...
III Liceum Ogólnokształcące w Gdyni ponownie zostało liderem wśród trójmiejskich szkół ponadgimnazjalnych z...
Ogólnopolski Ranking liceów i techników STEM to zestawienie najlepszych szkół, które kształcą uczniów w...