Ogień na koncercie Liroya. Gra tak, jakby nadal był 1995 r.
W niedzielę w klubie Podwórko.art w Gdyni odbył się koncert "Liroya", podczas którego artysta uczcił trzy...
Znaleziono 414 artykułów
W niedzielę w klubie Podwórko.art w Gdyni odbył się koncert "Liroya", podczas którego artysta uczcił trzy...
Jak uratować szefów sprzedaży i handlowców przed wypaleniem? Jak pobić rekord przychodów w czasie kryzysu w...
Była pizzeria Worek Mąki, jest bistro Maleńka Kapadocja. To rezultat zmian, jakie w lokalu znajdującym się...
Arka Gdynia po porażce z Górnikiem Łęczna 1:2 zwolniła trenera. Wojciech Łobodziński, który musiał odejść...
Antyczny "Mit o Prometeuszu" w formie spektaklu taneczno-akrobatycznego? Czemu nie! Spektakl "Prometeusz"...
Arka Gdynia w 21. kolejce Betclic 1. Ligi zmierzy się ze Zniczem w Pruszkowie. Początek gry w sobotę, 22...
"Rozmawiałem z kilkoma zawodnikami z Arki Gdynia i przyznali, że bardzo dobrze to wygląda. Moim czarnym...
- Mam ponad 80 meczów rozegranych w ekstraklasie. Zatem nie można mi dawać czasu, a trzeba ode mnie...
Lechia Gdańsk wyruszy do Turcji w czwartek, 9 stycznia z 23 piłkarzami w składzie. Niespodzianek kadrowych...
Mężczyzna, który pięć lat temu zabił 93-letniego pacjenta szpitala na Zaspie, trafił wówczas nie do...
Wśród szkoleniowców, którzy rozpoczynali sezon 2024/25 na stanowisku trenera w trójmiejskich klubach...
Karuzela trenerska w zimowym oknie transferowym rozkręca się powoli. W ekstraklasie najszybciej na zmiany...
Grób zmarłej dokładnie 24 lata temu Franciszki Cegielskiej (zm. 22 października 2000 r.) został zwolniony...
- Lechia Gdańsk ma najgorszą obronę w ekstraklasie. Jeśli nie nastąpią szybkie wzmocnienia w oknie...
Jechał slalomem między samochodami, część z nich wyprzedzał na jednym kole i ponad czterokrotnie...
Tomasz Grzegorczyk na dłużej jak i zatrudnienie nowego trenera - oba te warianty w Arce Gdynia są obecnie...
Arka Gdynia nie przegrała od pięciu meczów, ale trzy ostatnie tylko zremisowała. - Progres w grze jest, ale...
Arka Gdynia sprzedała jednego ze swoich najlepszych piłkarzy do Anglii i zagwarantowała sobie udział w...
Katarzyna P., skazana w aferze Amber Gold, wyszła na wolność. Sąd Apelacyjny w Gdańsku udzielił byłej żonie...
Dusan Kuciak jest nadal na liście płac Lechii Gdańsk, choć nie trenuje z pierwszą drużyną, a zobligowany...