?

Dlaczego...? a reszte sobie sami dopiszcie:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ?

moje życie to wegetacja?

to jest nas dwoje:((
Niby jest wszystko co być powinno...ale wciąż czegoś brakuje...może brak celu...sensu życia...kiedy już pojawia się cel, ten świat uniemożliwia jego spełnienie, i człowiek traci zainteresowanie...wegetuje, czeka i ma nadzeję że jednak się coś przytrafi...

Tak, rozumiem CIe doskonale. Ja tez juz chwilami mam dosyć..... Moze czas najwyższy coś zmienić...... ALe niestety cały czas brakuje mi odwagi.......... WIem,że jesli sama nie wezmę mego zycia w swoje ręce to nic sie nie zmieni. Ale czasami to bywa zbyt trudne , czasami..... zbyt smutno ?

Dziś to ja mam dość. Chyba pójdę się zaraz pochlastać. Proszę o blyskawiczną poradę. Taką ogólnorozwojową, jakąś myśl, motto ...

Chyba ja Ci nie pomogę:(( wszystkie myśli jakie mi do głowy przychodzą, raczej by cię dobiły...

czy trzeba sięgnąć dna by móc się odbić?ktoś bliski poradził mi bym była choć troszkę egoistyczna i nie starała się uszczęśliwiać innych kosztem siebie , a więc mam radę bądźmy egoistami

EE nie bądźmy egoistami, jak sie dotrze do dna to już nie może być gorzej.
ja dotarłem i teraz sie zbieram aby wyjsc choc nie jest prosto.
Troche optymizmu
Gdzieś usłyszałem taką myśl: "Jak mozesz rano wstać z łóżka i żyć TO ZYJ, bo niektórzy nawet tego nie mogą.!!!

O wlasnie! To mi w zupelności wystarczy. Dzięki Bart.

mektosiku kochany masz nóżki, masz rączki, główke tez pewnie masz...czego ci brakuje do szczęscia, bo wiesz niektorzy nawet tych nózek nie mają, ani tych rączek, ale i tak ciesza sie zyciem.strasznie marudzisz wiesz, rozumiem ze masz problemy, ale czasem trzeba poprostu docenic to co sie ma.Pamietam jak miałam straszne problemy z nogą, prosilam zeby tylko ta noga była zdrowa, nic wiecej nie cchialam , tylko zdrową noge.Ledwo noga sie zagoiła, chcialam jeszcze wiecej.....czlwoeik to pazerne stworzenie pamiętaj.
Pamiętaj tez ze czasem trzeba spaść na dno, aby móc się od niego odbic.

Ostatnio robie wszystko by sie tylko nie uczyć...wiec z kilkumiesięcznym opóżnieniem i innym nickiem, ale odpisze na to pytanie. Czego mi do szczęścia potrzeba? MILOŚCI....tylko to mi potrzebne bo tylko to sie w życiu liczy, miłość zwycięża wszystko!!!

Inne tematy z forum

samotna matka szuka znajomych do popisania (41 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Para szuka pary (9 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....