Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu a tym bardziej związku, chciała bym tylko z kimś popisać, nie szukam sexu;)
Hej.
Jestem po 40. Podobnie jak Ty rownież szukam kogos do pogadania.
Nie szukam ani romansu ani zony ani seksu. Poprostu zwykła pogawędka.
Pozdrawiam
Adam
Ps
Dołujcie mnie dalej. Jeszcze trochę i zacznę szukać jakiejś 20letniej niemoty do wypadów na kawę w publicznym miejscu, w ciszy.
Szczytem luksusu byłby niedosłyszący lub maniak muzyki na słuchawki.
Jest jeszcze Pysiek ale tyko wirtualnie, w realu nie wytrzymałabym intelektualnej presji.
Ps2
Jest ktoś kto nie czuje się samotny a wręcz przeciwnie?
Furia, już któryś raz natrafiam na Twój komentarz, gdzie jestem po nim tak naładowana energią, że inni pytają z czego się tak cieszę! Kobieto jesteś wielka :D
Super nadajemy na tych samych falach zapewne nie odezwiesz się ale czekam moi nr priv 792234627 ewentualnie pisz na portalu z chęcią popisze i porozmawiam z kimś takim jak Ty czekam na odpowiedz
Witaj jak zmieniło się twoje życie przez te lata od publikacji,nadal samotna i szukasz przyjaźni wirtualnej.jesli tak możesz napisać do mnie.chyba że życie już się szczęśliwie ułożyło tobie i nie będziesz już marnować czasu na znajomości wirtualne.Mam na imię Malwina jeśli chcesz odezwij się malwina0611@wp.pl
nieraz w życiu tak bywa, że komuś cos nie pasowało . zazdrości ludzkiej przyjażni, wtrancania sie w czyjes wody..
Lecz nigdy by tak sie nie stalo bo 2006 bylo prawdziwa drioa do celu, choc o celu , ON nie wiedział , ku czemu
byly te slowa i w jakim celu... jestes dobrym m.... a szkoda że tak sie to wszystko potoczyło.
maślanka mrągowska ()