Kochanka

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że jest ta zła bo rozwala małżeństwo. Przecież facet też jest winien.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: kochanka

Dokładnie nie ma co udawać świętych jak jesteśmy tu pozdrawiam kamil
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KOCHANKA

hmmm no i znów musiałam was nadgonić...
no modrości piszecie;-)

A czy zauważyłeś, że moja również jest z uśmiechem?
P.S. nie palę i piję też raczej rzadko :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Niulka:

Zapal sobie, wypij albo zjedz coś... generalnie zrób cokolwiek, co Cię odpręża. A potem przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz, ale z włączonym poczuciem humoru ;)
Albowiem obrażać Cię zamiaru nie miałem najmniejszego.

Co ja biedny pocznę, bez rączek, skoro internet jest całym moim światem ;]
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dajcie już spokój Niulce, przyznała się i to wszystko.Nie prosiła nikogo o umoralnianie.
Każdy niech pilnuję, żeby samemu nie dopuścić do zdrady, ani nie życzę nikomu żeby był zdradzany.To wszystko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ależ masz bajzel w tej swojej główce.. uważaj, żeby Ci rączek nie uj....ło za to, co piszesz ;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

> Kino zazwyczaj odwiedzam z moim panem

Grzeczna sunia ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie pijam kawy wieczorami, tylko rano, by się dobudzić. Kino zazwyczaj odwiedzam z moim panem lub z przyjaciółką. Ale w kinie nie pogadamy, więc trochę bez sensu. Na ognisko chciałam przyjechać, ale pasierb i jego lektura byli ważniejsi. Sorry ;-) pewnie będzie jeszcze okazja, by się poznać. Niekoniecznie w kinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Niulka nawet nie drasnieta po rzekomym "ataku". Żyje i ma się dobrze. Odsypia Andrzejki ;-) mój pan obok słodko chrapie. Spokojna Twoja rozczochrana, marTinez :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Każdy jakoś musi umrzeć.
Mojego sumienia nie obciążą doprowadzenie kogoś do śmierci ze szczęścia:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Kłapouchy, mógłbyś mieć takiego menela na sumieniu, bo ów z nadmiaru szczęścia, tudzież pieniędzy zapewne zapiłby się na amen. :) I lepiej ładnie pchnieć niż capić jak mój sąsiad, po którym trzeba windzie zrobić pusty przebieg, bo inaczej się nie wsiądzie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewnie ze zartowalem ;-) nie jestem osobą która piekli sie na kogoś na forum.. Mogę powiedzieć w oczy komuś co o nim myślę... A na forum tak pół żartem pół serio.. ;-) dlatego jeśli chcę poczuć wolność, dreszcz .. To tak jak mówię.. Stringi, przeciag.. Teraz temp. Ujemna to na 100% dreszcz jakiś poczuje :-P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Graszka
Też mi się tak wydaje , ale wolałam sprostować :D

RudaWredna, podejrzewam, że Martinez sobie tak żartował z tym atakiem:-))

@_marTinez
Nikt pani Niulki nie atakował , po prostu okazało się , że mamy " nieco " odmienne zdania co do pań , które są kochankami ;) :) :)

@Halewicz
Ranny z Ciebie ptaszek ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapach w naszym życiu ma ogromne znaczenie,potrafi latami kojarzyć się tylko z daną osobą lub sytuacją.Uwielbiam perfumy,wody toaletowe.I w pełni zgadzam się z tym co napisał Halewicz.Wbrew pozorom dobranie zapachu dla siebie nie jest łatwe i oczywiście pachniemy dla innych jednocześnie nie zmuszając ich, aż po ból głowy, do wyczucia naszej wody czy perfum:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Halewicz"Król Jan III Sobieski w liście do swojej Marysieńki prosił, aby nie myła się przez trzy dni przed jego przybycie, bo uwielbia jej naturalny zapach."
Akurat tam chodziło o inny rodzaj zapachu :) Dlatego padło sformułowanie "nie myła" zamiast "nie perfumowała" ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to sie wątek rozwinął z ,,atakiem,, na panią Niulke... a ona tylko chciała sie ,,wyszaleć,, hahah normalnie zaraz mam uśmiech na twarzy jak słyszę to słowo.. bo zaraz mi sie przypomina.. ,,jesteś naprawdę super facet, ale... nie jestem gotowa, muszę się wyszaleć,, a szalejcie sobie kobiety do woli :) jak dla mnie to możecie nawet ściągnąć stringi w przeciągu by poczuć wiatr we włosach :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Sadyl quote: "Poza tym: woda toaletowa/perfumy to chemiczna maska"

Wody toaletowe/perfumowane (np. Amouage) są produkowane tylko z naturalnych składników, nie ma w nich chemii (w negatywnym tego słowa znaczeniu), czyli są pozbawione sztucznych olejków eterycznych. Dlatego bywają tak bardzo drogie, bo pozyskanie niektórych składników jest niezwykle trudne. Na przykład OUD, jeden z najpiękniejszych, naturalnych zapachów. Jeśli się tym zainteresujesz, znajdziesz w sieci sporo na ten temat.

Co do właściwego zapachu, to są to indywidualne gusta każdego człowieka. Król Jan III Sobieski w liście do swojej Marysieńki prosił, aby nie myła się przez trzy dni przed jego przybycie, bo uwielbia jej naturalny zapach. Także doskonale rozumiem Twoje stanowisko w sprawie, że dla Ciebie liczy się "zapach właściwy" danej osoby. Rozumiem...ale nie podzielam:)

Poza tym wody toaletowe, poza oczywistym podziałem na dzień, czy na wieczór, dzielimy jeszcze na pory roku:) Innych używamy wiosną/latem, inne pasują do okresu jesienno-zimowego. Jeśli będziesz czuł potrzebę zmiany wody toaletowej dostosowanej właściwie do panującej aury, z chęcią Tobie doradzę^^

quote: "Dlaczego zatem miałbym go zmieniać?" gdyż wodę toaletową używamy nie tylko dla siebie ale również dla innych. W zasadzie Ty jej już nie czujesz, czują ją inni. Człowiek traci powonienie własnej wody już po paru dniach używania. Przykładowo, ja zmieniam wodę co drugi dzień, aby nie kontynuować jednej linii zapachowej zbyt długo. Oczywiście przy zachowaniu doboru właściwej linii zapachowej do pory roku - to tak jak z odzieżą, przecież nie będziesz chodzić w polarku w lipcu...nieprawdaż? :)

A co do bogactwa zapachów perfum/wód toaletowych, to przy okazji odwiedź sopocką perfumerię, bo mają tam niszowe wody z francuskich perfumerii, w których wody i perfumy są przygotowywane ręcznie, według ciekawych receptur sprzed 100-200 lat. Swego czasu mieli męskie perfumy, (wykonane według starych receptur), których używali Napoleon i Casanova :) Czyli coś dla Ciebie ;-)

quote: "Och... Hal. Musisz cudownie pachnieć." o tak, używam dobrych wód, żebyś wiedział. Zresztą kobiety doceniają to, gdy mężczyzna pachnie dobrą wodą, odpowiednio dobraną do jego charakteru, stylu, pory roku wodą. Dla kobiet zapach jest niezmiernie ważny w postrzeganiu mężczyzny i nie mam tu na myśli naturalnego zapachu niemytego przez tydzień ciała.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Para szuka pary (11 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...