ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Polecam (1) Serdecznie polecam za profesjonalizm. Instruktorzy bardzo mili, przykładają... Patrycjusz bardzo polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić OSK ALFA w 100 % ! ;) Miałam przyjemność... Sylwia !!! POLECAM !!! (1) Kurs szkoleniowy odbylem z dwoma instruktorami.80% kursu odbylem z p.Mirkiem... Wojtek
Polecam Pana Darka Bodarka (1) Szczerze polecam jazdy z Panem Darkiem Bodarkiem. Ma bardzo dużą wiedzę i... Ewelina Dobry wybór na kat. A (1) Zajęcia praktyczne miałem z dwoma instruktorami, trochę z jednym, trochę z... Tomcio Polecam instruktora Pana Mirka (1) Świetne przygotowanie,profesjonalna nauka i miła atmosfera. Wiele cennych... Michał WARTO :) (1) Po kolejnym niezdanym egzaminie musiałam wykupić dodatkowe godziny, padło na... Kasia POLECAM! (1) Lepszej szkoły jazdy nie mogłam sobie wymarzyć.Mirek(instruktor) jest... Małgorzata P. Sylwia - opinia (1) Nie jestem absolwentką tej szkoły, kurs i dodatkowe jazdy robiłam gdzie... Sylwia Polecam!!! (1) OSK Alfa naprawde potrafi dobrze przygotować do egzaminu panstwowego z prawa... Patrycja G. Jestem bardzo zdowolona (1) Ja jeszcze nie skończyłam kursu, ale już mogę powiedzieć, że OSK Alfa jest... Monika Polecam szkołę jazdy ALFA (1) Witam, polecam osk. ALFA. kurs rozpoczęłam w marcu a do pierwszego egzaminu w... Daniel Jeremiasz CZY POLECAM KURS W ALFIE?? PO 100-KROĆ TAK!! (1) Dopiero w ubiegłym roku dopuściłam do siebie taką myśl że JA MOGŁABYM BYĆ... Monia Polecam (1) Nie jestem mistrzem kierownicy i przed rozpoczęciem kursu stresowałam się na... Agata Super szkoła (1) Szkoła w dobrym miejscu (byłam we Wrzeszczu), ponieważ łatwo do niej dojechać... Ala Ania - opinia (1) Decyzję o zapisaniu się na kurs podjęłam spontanicznie:) Bardzo się cieszę,... Ania Gorąco polecam! (1) Bardzo długo zastanawiałam się nad rozpoczęciem kursu na prawo jazdy, bo choć... Asia Za pierwszym razem - tylko tutaj. (1) W ALFIE nie nauczycie się tylko jak jeździć samochodem i zdać teorię.... SW Szkoła na złoty medal!!! (1) Najlepsza w trójmieście! Mowie wam uwierzcie! Dwóch policjantów czuwać... Marcin "z Cypru :-)" Polecam (1) Miałem przyjemność odbyć kurs pod okiem Mirka i Michała, jeżeli ktoś... Paweł P