Ania - ocena

Temat dostępny też na forum: Przedszkole nr 42
Odradzam!
Co roku na rekrutacji zostają wolne miejsca bo jest to najgorsze przedszkole w Gdyni.
To że budynek jest stary i zaniedbany to widać. Przedszkole ma duży teren zielony niestety nic z tym nie jest robione a szkoda bo potencjał ogromny.
Kadra ? Nie ma co się przyzwyczajać w tym roku szkolnym zniknęło 4 pracowników ( nie wiem czy odchodzą czy są zwalniani bo rodzice nie są o niczym informowani!!!). Nie widziałam żeby panie siedziały w telefonach ale faktycznie rano raczej sobie plotkują przy stoliku niż bawią się z dziećmi. Kiedy odbieram dzieci to też raczej bawią się same niż mają jakieś zabawy w których uczestniczy nauczyciel.
Zajęcia dodatkowe o których niektórzy piszą w opinii są organizowane i finansowane przez rodziców więc to nie zasługa przedszkola.
O sesji fotograficznej nie słyszałam chociaż w innych przedszkolach się odbywają tu ani razu
Naprawdę żałuję że posłałam tu dziecko :(.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ania - ocena

Proszę nie wprowadzać w błąd nie mając pełnej wiedzy Moje dzieci też chodziły do tego przedszkola mało się działo, ale to wynikało z tego, iż część rodziców nie płaciła składek na Radę Rodziców! W przedszkolu państwowym zajęcia dodatkowe finansują rodzice - rytmika, judo, tańce, warsztaty angielski, terapia logopedyczna były zapewnione
Pani dyrektor faktycznie nieprzyjemna
Dzieci mają czas na swobodną zabawę, w której nie uczestniczy nauczyciel - czy wzięła Pani to pod uwagę? Nauczyciel ma się bawić z dzieckiem? Raczej organizować zabawy dydaktyczne - bawić to się może i powinien rodzic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rodzić - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem przerażona i obrażona zachowaniem nauczyciele w tej szkole. Moja córka była uczennicą w...

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...