Anna Hoffman - ocena
Z całego serca polecam współpracę z Panią Marianną Boczko z Biura Nieruchomości Tyszkiewicz! Sprzedaż mojego domu przebiegła sprawnie, bezstresowo i co najważniejsze z pełnym profesjonalizmem. Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłam w dobre ręce. Pani Marianna zajęła się absolutnie wszystkim od przygotowania oferty, przez sesję zdjęciową i promocję, aż po formalności związane z finalizacją transakcji.
Dzięki jej zaangażowaniu, doświadczeniu i doskonałej znajomości rynku nie musiałam martwić się o żadne szczegóły. Była zawsze dostępna, cierpliwa, kompetentna i niezwykle skuteczna. Miałam poczucie, że naprawdę zależy jej na moim komforcie i najlepszym rezultacie i tak właśnie się stało.
Jeśli ktoś szuka pośrednika, który naprawdę opiekuje się klientem, działa z klasą i skutecznością Marianna Boczko to najlepszy możliwy wybór.
Dzięki jej zaangażowaniu, doświadczeniu i doskonałej znajomości rynku nie musiałam martwić się o żadne szczegóły. Była zawsze dostępna, cierpliwa, kompetentna i niezwykle skuteczna. Miałam poczucie, że naprawdę zależy jej na moim komforcie i najlepszym rezultacie i tak właśnie się stało.
Jeśli ktoś szuka pośrednika, który naprawdę opiekuje się klientem, działa z klasą i skutecznością Marianna Boczko to najlepszy możliwy wybór.