Marko - ocena (1) Piotr Żyliński pełen profesjonalizm, polecam w stu procentach !!!! Marko Magdalena Roszkowska - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Panem Andrzejem Leonowiczem, który pomógł nam w... Magdalena Roszkowska Agnieszka Matłosz - ocena (2) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Andrzejem... Agnieszka Matłosz
Monika - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Moja agentka Małgorzata Rogowicz pomogła mi na każdym... Monika Patrycja - ocena (2) Polecam współpracę z P. Małgorzatą Rogowicz, od początku do końca jest... Patrycja Rafał Rudnicki - ocena (2) Korzystałem z usług Pana Andrzeja Leonowicza. Jestem bardzo zadowolony.... Rafał Rudnicki Jacek - ocena (2) Sprzedaż mieszkania z Biurem Nieruchomości Tyszkiewicz to bardzo dobre... Jacek Karolina Lukjaniuk - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Andrzejem Leonowiczem! Od samego... Karolina Lukjaniuk Konrad Lelonek - ocena (1) Szczerze polecam usługi tego biura nieruchomości. Miałem przyjemność... Konrad Lelonek R.Borejszo - ocena (2) Polecam firmę działają szybko i sprawnie R.Borejszo Magdalena Duivenvoorden -Tomaszewska - ocena (2) Bardzo dziekujemy Pani Mariannie Boczko, Za sprawne i profesjonalne... Magdalena Duivenvoorden -Tomasze Emilia - ocena (2) Bardzo polecam Pana Andrzeja Leonowicza. Nasza transakcja sprzedaży... Emilia Sławomir Wieczorek - ocena (2) Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem zadowolony z doradztwa i obsługi.... Sławomir Wieczorek Piotr - ocena (2) Mieliśmy przyjemność pracować z Panią Ola Sudzik, sprzedaż przebiegła bez... Piotr Monika Wojciechowska - ocena (2) Dobra współpraca z panią Marianną Boczko z Tyszkiewicz Nieruchomości. Szybko... Monika Wojciechowska Magdalena Antkiewicz - ocena (2) Polecam gorąco!!! Bardzo dobra współpraca z Panią Marianną Boczko,... Magdalena Antkiewicz Marta Jakubowska - ocena (2) Najlepsze biuro nieruchomości w Trojmiescie! Jestem zadowolona w stu... Marta Jakubowska Adam Kaczmarek - ocena (2) Profesjonalizm w każdym calu. Współpraca z tym biurem to przyjemność.... Adam Kaczmarek Wiktor - ocena (2) Świetna współpraca, szybkie działanie i terminy na oględziny, dużo ciekawych... Wiktor Mikołaj - ocena (2) Dzięki wsparciu pani Agaty Ziółkowskiej udało mi się znaleźć najemcę obiektu... Mikołaj