Ryszard - ocena (2) Miło oceniam współpracę z Panią Natalią z Agencji Nieruchomości i jej szybką... Ryszard Agnieszka - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Tyszkiewicz Nieruchomości, w tym przede wszystkim... Agnieszka Wdzięczni klienci. - ocena (2) Jesteśmy niesamowicie zadowoleni z pracy i zaangażowania Pani Ewy... Wdzięczni klienci.
Adam - ocena (2) Bardzo dobra współpraca z Panią Lilianą, pomoc w całym procesie zakupu... Adam Alicja Powch - ocena (2) Pani Plitt Natalia wykazała sie pełnym profesjonalizm,dostępnością i... Alicja Powch Paula Ostrowska - ocena (2) Chcielibyśmy serdecznie polecić naszego pośrednika nieruchomości - Pana... Paula Ostrowska Aleksandra - ocena (2) Współpraca z p. Ewą Czerwińską to była czysta przyjemność. Wszystko... Aleksandra Wojciech Wiczanowski - ocena (2) Mieszkam za granicą, ale chciałem sprzedać swoje mieszkanie w Gdańsku i nie... Wojciech Wiczanowski Grażyna Serafin - ocena (2) Skorzystałam z Agencji Nieruchomości Tyszkiewicz z Gdańska. Opiekowała się... Grażyna Serafin Krystyna - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z pracy jaka wykonala Pani Katarzyna Dunajska.... Krystyna Małgorzata - ocena (2) Szybko i sprawnie. Agentka pani Julita była bardzo profesjonalna a... Małgorzata Dorota - ocena (2) Współpraca z Panem Andrzejem Leonowiczem przebiegła bardzo dobrze. Dopilnował... Dorota Krzysztof - ocena (2) Pani Julita fenomenalna agentka nieruchomości, specjalistka od spraw... Krzysztof Malwina W. - ocena (2) Pan Andrzej Leonowicz był zaangażowany, świetnie zorganizowany i na bieżąco... Malwina W. Karol Siewert - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panem Andrzejem Leonowiczem.... Karol Siewert Daria - ocena (2) Jako klientka poszukująca mieszkania, miałam okazję współpracować z Panem... Daria Olga Bodak - ocena (2) Dziękuję bardzo za pomoc w poszukiwaniu mieszkania Pani Ewie Czerwińskiej,... Olga Bodak Witold Sumorek - ocena (2) Z pelnym przekonaniem polecam posrednictwo nieruchomosci Tyszkuewicz... Witold Sumorek Anna Sumorek - ocena (2) Pośredniczka Ewa Czerwińska wykazała się dużą wiedzą, zaangażowaniem oraz... Anna Sumorek Aleksandra Wojnarowska - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z panem Andrzejem Leonowiczem jako... Aleksandra Wojnarowska