Daria - ocena (2) Jako klientka poszukująca mieszkania, miałam okazję współpracować z Panem... Daria Olga Bodak - ocena (2) Dziękuję bardzo za pomoc w poszukiwaniu mieszkania Pani Ewie Czerwińskiej,... Olga Bodak Witold Sumorek - ocena (2) Z pelnym przekonaniem polecam posrednictwo nieruchomosci Tyszkuewicz... Witold Sumorek
Anna Sumorek - ocena (2) Pośredniczka Ewa Czerwińska wykazała się dużą wiedzą, zaangażowaniem oraz... Anna Sumorek Aleksandra Wojnarowska - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z panem Andrzejem Leonowiczem jako... Aleksandra Wojnarowska Katarzyna Ł. - ocena (2) Szczerze polecam tyszkiewicz nieruchomości, zwłaszcza Pana Daniela D-G jako... Katarzyna Ł. Tomasz - ocena (2) Mieliśmy kontakt z wieloma agentami nieruchomości, jednak Pan Andrzej... Tomasz Justyna - ocena (2) Pan Andrzej Leonowicz to konkretny i uczciwy agent. Wszystko jasno... Justyna Ewa P. - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam firmę Tyszkiewicz Nieruchomości. Naszą sprzedaż... Ewa P. Katarzyna - ocena (2) Pan Daniel - profesjonalne podejście, świetny kontakt na każdym etapie oraz... Katarzyna Stefan - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem Tyszkiewicz, zwłaszcza z... Stefan Jola - ocena (2) Polecam Agencję Tyszkiewicz Nieruchomości I pośrednika Pana Andrzeja... Jola Agnieszka - ocena (2) Jestem zadowolona z usług. Pani Ula zadbała o bezproblemowy i miły przebieg... Agnieszka Agnieszka - ocena (2) Współpraca z p. Andrzejem Leonowiczem to prawdziwa przyjemność. Od czasu... Agnieszka Magda - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście i pełne zaangażowanie. Współpraca z Andrzejem... Magda Kamila P. - ocena (2) Andrzej Leonowicz to agent godny polecenia skuteczny, rzetelny i zawsze... Kamila P. Wojtek - ocena (2) Doskonały kontakt, bardzo sprawne działanie Pani Małgosi Rogowicz, choć temat... Wojtek Rafał - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Ulą w pośrednictwie sprzedaży... Rafał Bartosz - ocena (2) Pełne 5 gwiazdek! Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem efektywności i... Bartosz Dawid Knap - ocena (2) Z czystym sercem polecam profesjonalizm oraz zaangażowanie Pani Karoliny... Dawid Knap