Agata - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Ewą Czerwińską :) Pełen... Agata Michal - ocena (1) Polecam, bardzo sprawnie i merytorycznie ale przy tym wszystkim ludzko. Pani... Michal Rafał W - ocena (1) Bardzo dziękuję pani Agnieszce Miglin z Tyszkiewicz Nieruchomości za... Rafał W
Adriana - ocena (2) Profesjonalna obsługa przy zakupie domu od A do Z ,pełen profesjonalizm że... Adriana Wojciech - ocena (2) Polecam Biuro Tyszkiewicz Nieruchomości, profesjonalne i rzetelne podejście... Wojciech Wojciech - ocena (2) Wyboru firmy pośredniczącej w sprzedaży mieszkania dokonałem po analizie... Wojciech Klara M. - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panią Ewą Czerwińską. Świetna komunikacja,... Klara M. Monika - ocena (2) Polecam Biuro Nieruchomości Tyszkiewicz i współpracę z Panem Andrzejem.... Monika Mateusz - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z panią Magdaleną Piechotą!... Mateusz Klaudyna - ocena (2) Z całego serca polecam Panią Magdę Piechotę do sprzedaży mieszkania ! Jeśli... Klaudyna Mirosław Sreberski - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Panią Urszulą Łojewską przy sprzedaży... Mirosław Sreberski Mirosław Sreberski - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Panią Urszulą Łojewską przy sprzedaży... Mirosław Sreberski Bartosz - ocena (2) Zakup mieszkania to jedna z najważniejszych decyzji w życiu, a dzięki Pani... Bartosz Piotr - ocena (2) Polecam serdecznie Tyszkiewicz Nieruchomości, bardzo rzetelna firma,... Piotr Rafał - ocena (2) Mieszkanie sprzedaliśmy w 4 dni. Profesjonalna sesja zdjęciowa, doskonały... Rafał Jakub - ocena (2) Dzięki Pani Ewie Czerwińskiej udało mi się wynająć mieszkanie w świetnej... Jakub Marko - ocena (2) Piotr Żyliński pełen profesjonalizm, polecam w stu procentach !!!! Marko Kevin - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonanej przez firmę oraz przedstawiciela... Kevin Renata Majchrzak - ocena (2) Polecam współpracę z biurem Tyszkiewicz a w szczególności z Panią Ewą... Renata Majchrzak Mariusz - ocena (2) Polecam współpracę z Piotrem Żylińskim. Pełen profesjonalizm. Korzystaliśmy... Mariusz