bozenahh@onet.eu - ocena (2) Podziękowania dla P Andrzeja Leonowicz za bezstresowe przebiegające w miłej... bozenahh@onet.eu Agata - ocena (2) Bardzo polecam Pana Michała Nitkowskiego, który w sposób bardzo sprawny i... Agata Aleksandra - ocena (2) Skutecznie! Współpracujemy już od dłuższego czasu i jestem zadowolona z... Aleksandra
Aleksandra - ocena (2) Współpraca z Panią Agnieszką Miglin układała się bardzo dobrze , do końca... Aleksandra Natalia - ocena (2) Duży profesjonalizm i zaangażowanie. Pomoc w każdej kwestii. Natalia Rafał Jastrzębski - ocena (2) Mogę z czystym sumieniem polecić Tyszkiewicz Nieruchomości. Współpraca z... Rafał Jastrzębski Marta i Szymon - ocena (2) Bardzo dziękujemy Panu Andrzejowi Leonowiczowi za zapewnienie pełnego... Marta i Szymon Jarek - ocena (2) Szczerze polecam biuro Tyszkiewicz Nieruchomości. Pełen profesjonalizm,... Jarek Hubert - ocena (2) Profesjonalnie, sympatycznie i przejrzyście. Hubert Katarzyna - ocena (2) Kolejny raz Tyszkiewicz Nieruchomości i pani Joanna Raczyńska pomogli nam... Katarzyna Remigiusz W. - ocena (2) Korzystanie z usług "Nieruchomości Tyszkiewicz" to czysta przyjemność!... Remigiusz W. Paweł - ocena (2) Polecam usługi biura Tyszkiewicz Nieruchomości. Miałem przyjemność... Paweł Alicja - ocena (2) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Urszuli Ł. z Biura Nieruchomości... Alicja Adam M - ocena (2) Świetna współpraca z Panią Joanną! Super organizacja i profesjonalne... Adam M Żenetta Cenarska - ocena (2) Bardzo dziękuję agencji za pomoc w wynajęciu mieszkania w Gdańsku.... Żenetta Cenarska Beata i Aldona B - ocena (2) Zdecydowanie polecam Agencję Nieruchomości tyszkiewicz. serdecznie dziękujemy... Beata i Aldona B Sara - ocena (2) Niestety mamy bardzo przykre doświadczenie z tym biurem. Bardzo nie polecam..... Sara Kamila - ocena (2) Pana Piotr cechuje profesjonalizm, zaangażowanie oraz empatyczne, pełne... Kamila Katarzyna Ćwieląg - ocena (2) Korzystałam już kilka razy z innych agencji nieruchomości i nigdy szału nie... Katarzyna Ćwieląg Stefan Piwnik - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu oraz pomocy przy sprzedaży mieszkania... Stefan Piwnik