Zacznę od początku. Po wejściu do gabinetu nie dało się nie zauważyć wystroju tego. Ale na tym kończy się piękna bajka.Na wejściu przywitała mnie Pani która nie ma zielonego pojęcia o obsłudze klienta.Zero inicjatywy i przyjemnego nastawienia do klienta.Chwilowo poświęciła mii z łaska swoja uwagę po czym zajęła się czym innym.Następnie Pani ,,kosmetyczka'' pokierowała mnie do gabinetu gdzie musiałam sobie na nią poczekac bo między czasie znalazła czas na wesołe rozmowy z inną pracownicą.A gdy juz przyszła nie powiedziała mi niczego na temat zabiegu.A ja czułam sie skrepowana bo nie otrzymałam żadnych instrukcj. Położyłam sie więc na łóżku i został wykonany zabieg.Otrzymałam 6 strzałów na depilacje bikini a to tylko dlatego, że zabiegi wykupiłam na gruponie. Nie mówiąc już o tym, że Pani ani nie zdezynfekowała mojej skóry( miejsce bikini )ani nie umyła rąk po zabiegu jak i przed!!! zapłaciłam za usługęi a w zamian otrzymałam odpękany zabieg i skwaszone miny.
Dziwie się właścicielce, że pozwala na takie traktowanie i przyjmuje niekompetentne osoby do pracy.Tak więc moje Panie przed wami dużo pracy aby to miejsce można było nazwać gabinetem kosmetycznym.
I życzę dużo uśmiechu...