Brak kompetencji, profesjonalizmu i uprzejmości
Zacznę od początku. Po wejściu do gabinetu nie dało się nie zauważyć wystroju tego. Ale na tym kończy się piękna bajka.Na wejściu przywitała mnie Pani która nie ma zielonego pojęcia o obsłudze klienta.Zero inicjatywy i przyjemnego nastawienia do klienta.Chwilowo poświęciła mii z łaska swoja uwagę po czym zajęła się czym innym.Następnie Pani ,,kosmetyczka'' pokierowała mnie do gabinetu gdzie musiałam sobie na nią poczekac bo między czasie znalazła czas na wesołe rozmowy z inną pracownicą.A gdy juz przyszła nie powiedziała mi niczego na temat zabiegu.A ja czułam sie skrepowana bo nie otrzymałam żadnych instrukcj. Położyłam sie więc na łóżku i został wykonany zabieg.Otrzymałam 6 strzałów na depilacje bikini a to tylko dlatego, że zabiegi wykupiłam na gruponie. Nie mówiąc już o tym, że Pani ani nie zdezynfekowała mojej skóry( miejsce bikini )ani nie umyła rąk po zabiegu jak i przed!!! zapłaciłam za usługęi a w zamian otrzymałam odpękany zabieg i skwaszone miny.
Dziwie się właścicielce, że pozwala na takie traktowanie i przyjmuje niekompetentne osoby do pracy.Tak więc moje Panie przed wami dużo pracy aby to miejsce można było nazwać gabinetem kosmetycznym.
I życzę dużo uśmiechu...
Dziwie się właścicielce, że pozwala na takie traktowanie i przyjmuje niekompetentne osoby do pracy.Tak więc moje Panie przed wami dużo pracy aby to miejsce można było nazwać gabinetem kosmetycznym.
I życzę dużo uśmiechu...