Anna Wiktoria - opinia (2) Pan doktor Igor i cały personel, świetni ludzie!!!! Nawet kiedy jestem za... Anna Wiktoria kamilaw - ocena (2) najlepszy dermatolog. wyprowadził mnie z naprawde zaawansowanego nużeńca.... kamilaw Haneczka - ocena (2) Zdecydowanie polecam wizytę u Pana Doktora. Bardzo dobrze dobrał mi leki i... Haneczka
M_R - ocena (2) Świetny lekarz i człowiek.Potrafi słuchać, doradzićgodny zaufania.Polecam... M_R Piotr - ocena (2) Bardzo dobra placówka dermatologiczna. Kompleksowo i na nowoczesnym sprzęcie.... Piotr Karolina - ocena (2) Bardzo polecam doktora Igora! Wycięcie znamienia - poszło szybko i w ogóle... Karolina Martyna - ocena (2) Z całego serca polecam doktor Sławińską! Pani doktor wykonała u mnie bardzo... Martyna Mirek - ocena (2) Super ogarnięty gość. Niby miałem błahy problem, bo kurzajki, ale jako jedyny... Mirek Alicja - ocena (2) Najlepszy dermatolog u jakiego byłam - miły, robi szczegółowy wywiad, zawsze... Alicja Joanna - ocena (2) Profesjonalne podejście i sprawne usunięcie włókniakow. Pani Doktor... Joanna Marlena - ocena (2) Doktor Igor to rzeczowy i konkretny dermatolog, po chwili wywiadu i... Marlena Paninka - ocena (2) Bardzo dobra lokalizacja i ładne gabinety, Panie na recepcji miłe i pomocne,... Paninka Dorota - ocena (2) Zabieg mezoterapi był o wiele łatwiejszy i przyjemniejszy niż mogłoby się... Dorota Marcin - ocena (2) Konsultacja dermatologiczna przebiegła bardzo profesjonalnie i pomogła mi... Marcin Marlena - ocena (2) Zadowolona klientka świeżo po wyjściu z gabinetu poleca ;D Marlena Marcela - ocena (2) Wszystko ekstra, nowoczesny sprzęt, polecam. Marcela Anna - ocena (2) Wszystkie brodawki i znamiona przebadane, wizyta na wycięcie największej... Anna K. Goniewicz - ocena (2) Doktor Igor wreszcie rozwiązał problem z wrastającym paznokciem u mojego... K. Goniewicz Nikola - ocena (2) Najlepszy dermatolog u jakiego byłam! Nikola Diana - ocena (2) Obawiałam się czym jest zmiana skórna ale pan doktor na szczęście potwierdził... Diana