Gdzie kupię solidną szafę? (26) Gdzie kupię solidną szafę białą najlepiej o wym (lub podobne) 220wys x 160 x... amadzia5 Pościel haftowana? (2) Gdzie w Trójmieście dostanę haftowaną pościel? Henna89 Ekspres kolbowy (1) Witam czy ktoś korzysta z ekspresu kolbowego perfetto slim manometro od Ariete ? Monika S
zbiorniki (2) Witam,co sądzicie o tym,by zainwestować w dobrej jakości zbiorniki... alus56 Esperanza 4drzwi z ndstawka (1) Zakupilismy z żoną te meble do przedpokoju bo faktycznie cena atrakcyjna i... Nie Polecam (1) Firma pavkar nie polecam .Takiego szrostu jak nam zamontowano w kuchni za... Anna Lodówka (1) Lodówkę liebherr 1,5 roczną w idealnym stanie-500 zł. tel 796823328 jurek organizer - kamper (2) jeżeli posiadasz kamper na własność ci polecam zainwestować w organizer.... vander123 zamawiał ktoś z Kieleckiej Fabryki Mebli? (36) widziałam dużo pozytywnych komentarzy o Kieleckiej Fabryce Mebli, zamawiał... emilka Poszukuję (1) Szukam pralki typu Frania All Meble dla dzieci (3) Witam czy ktoś może mi powiedzieć czy korzystał z oferty sklepu?... Monika Jaka kosiarka do trawy? (44) Zupelnie sie nie znam a musze kupic. Trawnik kolo 200m2. Co mozecie polecic... sanszajn Kuchnie z Agata Meble czy z Ikea (52) Witam, jakie macie doświadczenie z kuchniami z Agata Meble? Cena średnia, w... ert Dobrej jakości ręczniki? (36) Polećcie proszę. Teraz mam z Jyska i po kilku miesiącach użytkowania są... karolina_ka Wynajem mat wejściowych gdzie? (1) Witam. Chce skorzystać z usług firmy polentex oferującej wynajem i serwis mat... IraKa9 szafy (2) Witam,poszukuję szafy narozne, które pomogą mi w wykończeniu mieszkania.... adamus889 Jakie macie płyty indukcyjne - pomóżcie? (32) Stoję przed wyborem płyty indukcyjnej. Nigdy nie korzystałam z indukcji i nie... wiola1 Rolety na okna dachowe (2) Witam, czy ktoś posiada rolety zewnętrzne na okna dachowe? Czy latem daje to... Ekspres do kawy do niewielkiej gastronomii (4) Zwracam się z uprzejmym pytaniem o polecenie dobrego ekspresu do kawy dla... onesta Krzewy do ogrodu (2) Szukam ładnych krzewów do ogrodu. Zastanawiam się co posadzić. Co polecicie... Tarmaluna