Wyposażenie łazienki (53) byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego... Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (40) Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego... Aga S. meble kuchenne na wymiar (65) WITAM. Czy ktoś robił u siebie w mieszkaniu kuchnię na wymiar w stylu... aurelia
Meble kuchenne od kogo i za ile ? (46) Witam W sierpniu odbieram klucze do nowego mieszkania i chciałbym zamówić... piotr drzwi (25) dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic pawel Jaki stolik kawowy (4) Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę... Waiki Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (24) Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego... marjjjan Jakie meble do salonu ? (137) Jakie macie propozycje do wąskiego salonu 3,5 x 6 m. Podobał mi się ostatnio... mareky MATERAC! Jaki najlepszy ;] (15) Mam dużo pytań, ale nie będę pytała o materac w pytaniu o smoczki ;) Wiec... Fabiankowa drzwi wewnętrzne. białe? (45) zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są... zzzz jaki piec wybrać do domu? (96) Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o... laura13 Torby biodegradowalne do sklepu (3) Zastanawiam się nad torbami foliowymi do sklepu. Czy warto jest stawiać na... hostor Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (129) Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim... Adam jakiej firmy dobre meble do pokoju dziennego? (92) Dobre meble do pokoju dziennego, jaka firmę polecacie? mara_602 Wyposażenie restauracji (64) Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest,... cocosanka jaki laptop kupic ? (16) Jaki laptop kupic ? Czy z lombardu np. za 800 zl lenowo . Albo może nowy... mirek Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (137) Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia,... obróbka cnc (3) Szukasz firmy, która oferuje szlifowanie, polerowanie i frezowanie aluminium?... moderamonia Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (78) Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup... Poszukiwacz drzwi wejściowe (2) jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi... Kinga