Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55) Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat? ania gdzie kupić rolety (82) Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione... asia_ drzwi wejściowe (3) jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi... Kinga
jaki piec wybrać do domu? (97) Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o... laura13 drzwi (31) dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic pawel Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82) Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup... Poszukiwacz Jaki stolik kawowy (6) Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę... Waiki Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (135) Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim... Adam Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53) Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego... Aga S. Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (33) Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego... marjjjan Ręczniki... Gdzie warto kupić aby nie zbankrutować? (22) Witam, czeka mnie wymiana ręczników... no dobre z 10 sztuk. Poprzednie były... malinowe lato Gdzie można kupić pościel dobrej jakości ? (67) Witajcie, mam pytanko - gdzie w Trójmieście ( najlepiej w Gdańsku ) można... K.M Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (44) Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy... Kasia meble kuchenne na wymiar (68) WITAM. Czy ktoś robił u siebie w mieszkaniu kuchnię na wymiar w stylu... aurelia Ekspres do kawy (1) Jaki polecacie ekspres kolbowy ? Maja Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (138) Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia,... Jakie meble do salonu ? (145) Jakie macie propozycje do wąskiego salonu 3,5 x 6 m. Podobał mi się ostatnio... mareky drzwi wewnętrzne. białe? (50) zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są... zzzz Wyposażenie łazienki (54) byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego... Zasłony, firany (1) Cześć. Poszukuję w trójmieście salonów typu showroom. Chodzi przede... Monika_W_moim_oknie