Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35) Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego... marjjjan Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136) Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim... Adam gdzie kupić rolety (84) Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione... asia_
jaki piec wybrać do domu? (98) Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o... laura13 Gdzie kupić żywą choinkę Gdańsk (1) Cześć, szukam małego świerku, gdzie mogę kupić choinkę w Gdańsku? Lidka Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139) Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia,... drzwi wewnętrzne. białe? (51) zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są... zzzz Wyposażenie restauracji (65) Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest,... cocosanka Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55) Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat? ania drzwi wejściowe (3) jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi... Kinga drzwi (31) dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic pawel Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82) Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup... Poszukiwacz Jaki stolik kawowy (6) Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę... Waiki Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53) Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego... Aga S. Ręczniki... Gdzie warto kupić aby nie zbankrutować? (22) Witam, czeka mnie wymiana ręczników... no dobre z 10 sztuk. Poprzednie były... malinowe lato Gdzie można kupić pościel dobrej jakości ? (67) Witajcie, mam pytanko - gdzie w Trójmieście ( najlepiej w Gdańsku ) można... K.M Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (44) Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy... Kasia meble kuchenne na wymiar (68) WITAM. Czy ktoś robił u siebie w mieszkaniu kuchnię na wymiar w stylu... aurelia Ekspres do kawy (1) Jaki polecacie ekspres kolbowy ? Maja Jakie meble do salonu ? (145) Jakie macie propozycje do wąskiego salonu 3,5 x 6 m. Podobał mi się ostatnio... mareky