Wyposażenie łazienki (54) byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego... Zasłony, firany (1) Cześć. Poszukuję w trójmieście salonów typu showroom. Chodzi przede... Monika_W_moim_oknie Grzejnik promiennikowy opinie (1) Hej, Przychodzę z takim tematem grzejnik promiennikowy opinie -... Eliza25
Meble na wymiar do użytku publicznego (1) Ja polecam skorzystanie z usług Meblomexu z małopolskiego, jesli ktoś... Gośc jaki osprzęt elektryczny (105) stoję przed wyborem osprzętu elektrycznego do mieszkania- o tu pytanie - jaka... rafcio21 Garaż na czas budowy domu (4) Witam. Stoję aktualnie przed dylematem co postawić, garaż blaszany czy z... Kastoro Lamele ścienne (3) Czy gdzieś w Trójmieście mogę obejrzeć lamele dekoracyjne na ścianę? W jakimś... Meble kuchenne od kogo i za ile ? (46) Witam W sierpniu odbieram klucze do nowego mieszkania i chciałbym zamówić... piotr MATERAC! Jaki najlepszy ;] (15) Mam dużo pytań, ale nie będę pytała o materac w pytaniu o smoczki ;) Wiec... Fabiankowa Torby biodegradowalne do sklepu (3) Zastanawiam się nad torbami foliowymi do sklepu. Czy warto jest stawiać na... hostor jakiej firmy dobre meble do pokoju dziennego? (92) Dobre meble do pokoju dziennego, jaka firmę polecacie? mara_602 jaki laptop kupic ? (16) Jaki laptop kupic ? Czy z lombardu np. za 800 zl lenowo . Albo może nowy... mirek obróbka cnc (3) Szukasz firmy, która oferuje szlifowanie, polerowanie i frezowanie aluminium?... moderamonia Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (221) Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora... monika tanie plytki ceramiczne do lazienki- gdzie w Gdansku ? (24) Doradzcie prosze. Czas wybrac cos, pomijajac fakt, ze nie mam wizji jakie... Aniouka zabudowa kaloryfera (11) http://www.meble.vox.pl/minideco_8/ na podanym zdjęciu jest zabudowa z... Natalia Odkurzacz wodny - opinie (32) Dziewczyny stoje przed decyzja zakupu odkurzacza,caly czas chodzi mi... anka Gdzie kupię solidną szafę? (26) Gdzie kupię solidną szafę białą najlepiej o wym (lub podobne) 220wys x 160 x... amadzia5 Pościel haftowana? (2) Gdzie w Trójmieście dostanę haftowaną pościel? Henna89 Ekspres kolbowy (1) Witam czy ktoś korzysta z ekspresu kolbowego perfetto slim manometro od Ariete ? Monika S